Zabezpečení > StrongVPN

Sdílení předplatného StrongVPN

4,6/5 ★ 5200+ recenze na Trustpilot a Google 1M+ uživatelů Ušetřete až 86 %
39.93 Kč / měsíc Jedno místo ve sdíleném předplatném
Připojit se ke skupině
253.87 Kč / měsíc Proplaceno, když sdílíte svá místa
Sdílet své předplatné
Zabezpečený účet
Máte k dispozici chráněné přístupy v správci hesel.
Regulované platby
V souladu s evropskými předpisy (PSD2) prostřednictvím autorizované platební instituce.
Ověření členové
Sharesub ověřuje předplatné a členy na základě kontroly dokladů.
Jasná pravidla
Nabízíme pouze předplatné pro více uživatelů. Jednotlivé účty se nesdílejí.
Všechny StrongVPN
Filtry Procházet

Okamžitý přístup
Přístupové údaje obdržíte okamžitě.

Ověřená identita
Tento uživatel poskytl další informace, aby byla zaručena jeho totožnost

Ověřená faktura
Tento uživatel předložil platný doklad o platbě.

Volná místa StrongVPN

Vyberte si volné místo v rámci předplatného StrongVPN ve vaší zemi. U každé nabídky je uveden typ předplatného a výše vašeho měsíčního příspěvku včetně všech poplatků.

MB
SopranoS Registrováno od jul 2023
Ověřená identita
5 a více aktivních sdílení

Sdílení StrongVPN
2 zbývající místa
Účet francouzština
1.95 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si
MB
Moez B. Registrováno od sep 2022
Ověřená identita
5 a více aktivních sdílení

Sdílení StrongVPN
2 zbývající místa
Účet francouzština
1.95 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si

Než se připojíte ke skupině StrongVPN

Systém společného předplatného je snadno srozumitelný, ale je běžné si před začátkem ověřit, jak funguje. Zde najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Je to kompatibilní s StrongVPN?

Sharesub nabízí sdílení nákladů u všech předplatných, která zahrnují skupinovou nabídku. Věnujte však pozornost podmínkám sdílení služeb a vyhýbejte se předplatným z jiných zemí: mohlo by to omezit dostupný katalog nebo dokonce zablokovat přístup k účtu.

Jak se zpracovávají platby?

Vaše transakce mezi uživateli jsou zpracovávány v souladu s evropskými předpisy (DSP2): totožnost organizátorů je ověřována a platby jsou uchovávány po dobu jednoho měsíce, aby bylo možné provést případné vrácení peněz.

Co se stane, když člen skupinu opustí?

Členové mohou kdykoli odstoupit, ale za aktuální měsíc jim nebude vrácena částka. Organizátor si tak ponechá vyšší účastnický poplatek a volná místa se přesunou na začátek seznamu, aby se skupina rychle doplnila.

Měli bychom sdílet své heslo?

Ne, ve většině případů se služby sdílejí prostřednictvím pozvánkového odkazu nebo e-mailové pozvánky. Následně se ke skupině připojíte pomocí svého vlastního uživatelského jména a hesla, aby byla zajištěna důvěrnost vašich údajů. V ojedinělých případech, kdy je to nutné, je vám k dispozici zabezpečený správce. Někdy můžete také použít speciální profil chráněný PIN kódem.

© 2026 Sharesub