Video > Salto

Delning av abonnemang Salto

4,6/5 ★ 5200+ recensioner på Trustpilot och Google 1M+ användare Spara upp till 66 %
50.44 kr / månad En plats i ett delat abonnemang
Gå med i en grupp
112.33 kr / månad Återbetalt när du delar dina platser
Dela ditt
Säker konto
Ni har åtkomst till de skyddade kontona via ett lösenordshanteringsprogram.
Reglerade betalningar
I enlighet med EU-lagstiftningen (PSD2), genom ett auktoriserat betalningsinstitut.
Verifierade medlemmar
Sharesub granskar prenumerationer och medlemmar genom att kontrollera verifikationshandlingar.
Tydliga regler
Endast abonnemang för flera användare erbjuds. Vi delar inte enskilda konton.

Lediga platser Salto

Välj en ledig plats på ett abonnemang Salto i ditt land. I varje erbjudande anges abonnemangstypen och beloppet för din månatliga andel, inklusive alla avgifter.

LC
Lola C. Registrerad sedan nov 2022
Fullständig kontroll
3 aktiva delningar

Dela Salto Tribu
4 återstående utrymme
Konto franska
Omedelbar tillgång
4.40 € / månad, avgifter ingår
Prenumerera
TD
Theo D. Registrerad sedan jan 2023
Fullständig kontroll
3 aktiva delningar

Dela Salto Duo
1 återstående utrymme
Konto franska
Omedelbar tillgång
6.23 € / månad, avgifter ingår
Prenumerera

Innan du går med i en grupp Salto

Delabonnemanget är enkelt att förstå, men det är klokt att testa hur det fungerar innan man sätter igång. Här är svaren på de vanligaste frågorna.

Är det kompatibelt med Salto?

Sharesub erbjuder kostnadsdelning för alla abonnemang som har ett grupperbjudande. Var dock uppmärksam på villkoren för delning av tjänsterna och undvik abonnemang från andra länder: detta kan begränsa det tillgängliga utbudet eller till och med blockera åtkomsten till kontot.

Hur hanteras betalningarna?

Era transaktioner mellan användare hanteras i enlighet med EU-lagstiftningen (PSD2): arrangörernas identitet kontrolleras och betalningarna sparas under en månad för att möjliggöra eventuella återbetalningar.

Vad händer om en medlem lämnar gruppen?

Medlemmarna kan avsluta sitt medlemskap när som helst, men får ingen återbetalning för den pågående månaden. Arrangören behåller därmed en högre avgift, och de lediga platserna flyttas upp i listan så att gruppen snabbt kan fyllas.

Ska man dela sitt lösenord?

Nej, oftast delas tjänsterna via en inbjudningslänk eller en inbjudan via e-post. Du ansluter dig sedan till gruppen med ditt eget användarnamn och lösenord för att säkerställa att dina uppgifter förblir konfidentiella. I de få fall där det behövs ställs en säker hanterare till ditt förfogande. Ibland kan du även använda en särskild profil som skyddas av en PIN-kod.

© 2026 Sharesub