Имате любима плейлиста в Deezer и искате да я намерите безпроблемно в Spotify? Не се паникьосвайте, ще ви запознаем с няколко прости и ефективни метода за лесно прехвърляне на любимите ви списъци за изпълнение от Deezer в Spotify.

Ръководство за прехвърляне на списъци за изпълнение от Deezer в Spotify

Има няколко ефективни начина за прехвърляне на списъците с песни от Deezer в Spotify.

Всяка от тях има своите особености, но всички имат за цел да опростят работата ви и да запазят любимите ви музикални компилации, докато преминавате от една платформа към друга.

  1. Избор на инструмент за прехвърляне:

    Изберете услуга за прехвърляне, например Soundiiz или FreeYourMusic. Тези инструменти поддържат различни платформи и предлагат интуитивен интерфейс за улесняване на процеса.

  2. Първоначална конфигурация:

    Свържете акаунтите си в Deezer и Spotify с избрания инструмент. Вероятно ще трябва да разрешите достъп до информацията за профила си и за двете услуги.

  3. Избор на списък за възпроизвеждане:

    В интерфейса на инструмента изберете списъците за изпълнение, които искате да прехвърлите. Обикновено можете да избирате отделни списъци с песни или да прехвърляте цялата си библиотека.

  4. Стартиране на прехвърлянето:

    След като изберете списъците за изпълнение, започнете прехвърлянето. Необходимото време може да варира в зависимост от броя на песните и интернет връзката.

  5. Проверка:

    След прехвърлянето отворете Spotify, за да проверите дали всички списъци за изпълнение са импортирани правилно. Уверете се, че песните и списъците съответстват на тези, които имате в Deezer.

Прехвърляне на списъци за изпълнение със Soundiiz

За да започнете да използвате Soundiiz за прехвърляне на плейлисти от Deezer в Spotify, следвайте следните прости стъпки:

  1. Създаване на акаунт в Soundiiz: Отидете на уебсайта на Soundiiz и се регистрирайте. Можете да изберете безплатен акаунт, който ви позволява да прехвърляте по една плейлиста в даден момент, или да изберете премиум абонамент за разширена функционалност.
  2. Свържете акаунтите си за стрийминг: В таблото за управление на Soundiiz свържете акаунтите си в Deezer и Spotify. Ще трябва да упълномощите Soundiiz за достъп до тези сметки, за да се пристъпи към прехвърлянето.
  3. Изберете списъците с песни, които искате да прехвърлите: След като акаунтите ви са свързани, преминете към опцията “Прехвърляне” и изберете Deezer като източник. След това ще видите списъците си с песни в Deezer; изберете тези, които искате да прехвърлите в Spotify.
  4. Започнете прехвърлянето: След като сте избрали списъците за възпроизвеждане, кликнете върху “Конвертиране”. Soundiiz ще конвертира списъците за изпълнение на Deezer в съвместими със Spotify формати и ще ги прехвърли.
  5. Проверка в Spotify: След като прехвърлянето приключи, отворете Spotify, за да проверите дали списъците ви за изпълнение са импортирани правилно.

Как да използвате FreeYourMusic за прехвърляне на списъците си за изпълнение

За да прехвърлите списъците си за изпълнение от Deezer в Spotify с FreeYourMusic, следвайте тези прости и ясни стъпки:

  1. Инсталиране и свързване: Изтеглете FreeYourMusic от магазина за приложения или от официалния уебсайт. Инсталирайте приложението и го отворете. Свържете се с акаунтите си в Deezer и Spotify, като следвате инструкциите на екрана, за да разрешите достъпа.
  2. Изберете източник и дестинация: изберете Deezer като източник на плейлиста и Spotify като дестинация. Това указва на приложението откъде да прехвърли музиката и къде да я остави.
  3. Избор на списъци за изпълнение: Приложението ще покаже наличните списъци за изпълнение в акаунта ви в Deezer. Изберете тези, които искате да прехвърлите. Можете да изберете отделен списък за възпроизвеждане или няколко наведнъж.
  4. Стартиране на прехвърлянето: След като сте направили избора си, стартирайте прехвърлянето, като кликнете върху съответния бутон. Процесът може да отнеме няколко минути в зависимост от размера на списъка за изпълнение и скоростта на интернет връзката ви.
  5. Проверка: След прехвърлянето отворете Spotify, за да проверите дали списъците ви за изпълнение са импортирани правилно. Уверете се, че всички песни са налични и че списъците са пълни.

За тези, които планират да извършват редовни прехвърляния или да управляват големи количества музика, се препоръчва премиум версията на FreeYourMusic. Тя предлага неограничен брой прехвърляния и автоматични актуализации на списъците за възпроизвеждане, които могат да бъдат особено полезни за синхронизиране на двете платформи без допълнителни усилия.

Разглеждане на други инструменти за прехвърляне на списъци за изпълнение между Deezer и Spotify

Освен Soundiiz и FreeYourMusic има и други инструменти, които улесняват прехвърлянето на списъци за изпълнение между Deezer и Spotify, като всеки от тях има свои специфични функции.

TuneMyMusic: Този онлайн инструмент ви позволява да прехвърляте не само списъци за изпълнение, но и албуми и любими песни между множество услуги за стрийминг. Интерфейсът е лесен за използване, а услугата е безплатна за основните операции, като има опции за заплащане на допълнителна функционалност.

SongShift: Налична предимно за потребителите на iOS, SongShift предлага елегантно решение за прехвърляне на списъци за изпълнение от една услуга в друга. Приложението е особено популярно заради интуитивния си потребителски интерфейс и възможността за прехвърляне на няколко списъка с песни едновременно.

Sidify се отличава със способността си да изтегля списъци за изпълнение от Spotify и да ги прехвърля в Deezer, като запазва основните метаданни, като заглавия на песни, изпълнители и информация за албуми. Това може да бъде особено полезно за потребители, които искат да архивират своите списъци за изпълнение или да ги използват в платформи, които не се поддържат директно от другите споменати инструменти.

Как Sharesub може да ви помогне

Sharesub е иновативна платформа, която ви позволява да намалите разходите си за абонамент, като споделяте таксите с други потребители. Ако имате абонамент за Deezer или Spotify със свободни места, можете да ги предложите в Sharesub и да споделите месечната такса с други заинтересовани потребители. Ако искате да получите достъп до тези услуги на по-ниска цена, можете да се присъедините към съществуваща група за споделяне.

Намалени разходи за абонамент

Ако се присъедините към група за споделяне за семеен абонамент например, можете да се възползвате от първокласни функции на част от цената. Това увеличава максимално използването на абонаментите и прави стрийминг услугите по-достъпни.

Достъп до първокласни услуги

Sharesub ви дава достъп до първокласни услуги като Deezer и Spotify на по-ниска цена, без да прави компромис с качеството или законността. Това е идеалното решение за тези, които искат да се възползват максимално от любимите си платформи за стрийминг, като същевременно спестят значителни средства.

С помощта на Sharesub със споделяне на абонамент за Spotify можете да увеличите максимално разходите си и да подобрите музикалното си преживяване онлайн.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какви инструменти са налични за прехвърляне на списъци за изпълнение от Deezer в Spotify?

Съществуват няколко онлайн инструмента за прехвърляне на списъци за изпълнение, включително Soundiiz, TuneMyMusic и Tunelf. Тези услуги улесняват прехвърлянето в няколко прости стъпки и поддържат много други стрийминг услуги.

2. Безплатно ли е прехвърлянето на списъци за изпълнение?

Повечето инструменти, като Soundiiz и TuneMyMusic, предлагат безплатни версии с ограничена функционалност. За неограничени трансфери или разширени функции можете да се абонирате за премиум версиите им.

3. Запазват ли се метаданните за песента (като информация за изпълнителя и албума) по време на прехвърлянето?

Да, инструментите за прехвърляне, като Soundiiz и TuneMyMusic, гарантират, че метаданните на песните се запазват по време на прехвърлянето, включително информацията за изпълнителя, албума и песента.

4. Има ли ограничение за броя на списъците за изпълнение, които мога да прехвърля?

Това зависи от избрания инструмент и абонамент. Безплатните версии на инструментите могат да ограничат броя на плейлистите или песните, прехвърляни на месец, докато премиум версиите предлагат неограничен брой прехвърляния.

5. Мога ли да прехвърлям списъци за изпълнение между други услуги за стрийминг?

Да, инструменти като Soundiiz и TuneMyMusic поддържат много стрийминг услуги, различни от Deezer и Spotify, като Apple Music, Amazon Music, TIDAL и много други. Можете да прехвърляте списъци за изпълнение между тези услуги по същия начин.

Categorized in: