Paramount+ тихомълком се утвърди като популярна дестинация за феновете на филми и сериали, като в същото време спазва строга политика на поверителност. Възможно е обаче да пожелаете да прекратите месечния си абонамент за Paramount Plus по бюджетни причини или поради промяна на предпочитанията си. Ето как работи.

Защо да прекратите абонамента си за Paramount+?

Има много причини, поради които може да обмислите прекратяване на месечния си абонамент за Paramount Plus. Управлението на бюджета е изключително важно, особено ако имате няколко месечни абонамента. Възможно е предпочитанията ви за гледане да се променят и услугата за стрийминг Paramount Plus да стане по-малко привлекателна за вас.

Преди да вземете решение, обмислете алтернативи, като например споделяне на абонамент – рентабилен начин да запазите достъпа до любимите си услуги, като същевременно намалите разходите си за абонамент.

Споделяне на абонамент: Начинът да спестите пари

Ако цената на месечния ви абонамент за Paramount Plus натоварва бюджета ви, помислете за споделяне на абонамента. Сайтове като sharesub.com ви позволяват да споделите абонамента си за Paramount Plus с други хора, като по този начин намалите разходите си.

Използвайте услуга за споделяне на абонамент, като например sharesub.com. Този сайт ви позволява да споделяте абонамента си с други потребители срещу заплащане. Вместо просто да прекратите абонамента си, можете да предложите местата, налични в акаунта ви, на други фенове на съдържанието. Това означава, че можете значително да намалите цената на абонамента си или дори да го изплатите напълно, като същевременно запазите непрекъснатия си достъп.

🚨 Ако искаш да споделиш сезонните си билети ➡️ Сподели моите билети!

Как мога да се отпиша от Paramount+, като използвам нашата служба за обслужване на клиенти?

За да се откажете от Paramount Plus, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти или следвайте следните стъпки:

Анулиране директно в мобилното приложение Paramount+:

  1. Влезте в профила си в мобилното приложение Paramount Plus.
  2. Достъп до настройките на акаунта си.
  3. Следвайте процеса на анулиране, за да анулирате абонамента си за Paramount Plus.

Анулиране чрез доставчика на услуги :

Ако сте се абонирали за друга услуга, използвайте наличната там опция за анулиране. Как да се отпиша от Paramount+ в Amazon Prime?

За да прекратите абонамента си за Paramount Plus чрез Amazon Prime, следвайте тези инструкции за прекратяване: – Влезте в Amazon и отидете на “Your Amazon subscriptions”. – Управлявайте и прекратете абонамента си за Paramount Plus.

Мога ли да се абонирам отново по-късно?

Да, можете да възобновите абонамента си за Paramount Plus по всяко време, но офертите и цените могат да варират в зависимост от предишните условия на анулиране.

Ще загубя ли достъпа си веднага след анулиране?

Не, запазватедостъпа си до Paramount Plus до края на текущия период на фактуриране. След това абонаментът Ви за Paramount Plus ще бъде прекратен в съответствие с нашата политика за поверителност и процеса на прекратяване.