Анулиране на RMC Sport: пълно ръководство

Понякога животът може да се обърне неочаквано: свиване на бюджета, промяна на страстите, конкурентни предложения, които ни привличат вниманието. Или просто спортен сезон, който е към края си, и абонаментна карта, която вече не заслужава мястото си 😁

На този фон решението да прекратите абонамента си за RMC Sport, макар и трудно, може да се окаже неизбежно за вашия портфейл 👛

Тази страница обяснява как да анулирате договора си, включително таксите за анулиране и правото на отказ. Следвайте този наръчник, за да превърнете едно сложно решение в информирано и спокойно.

RMC Sport предлага RMC Sport 100% Digital

Потопете се в сърцето на спортните събития с RMC Sport 100% Digital. Независимо дали сте почитатели на европейския футбол, бойните спортове или други дисциплини, тази оферта ви дава достъп до най-големите състезания на живо. Наличен без ангажимент за максимална гъвкавост или с 12-месечен ангажимент за преференциална цена от само няколко евро на месец, RMC Sport 100% Digital ще задоволи всичките ви спортни желания.

RMC Sport + DAZN 100% Digital

За любителите на спорта, които търсят още повече съдържание, комбинираният пакет RMC Sport + DAZN е дар от Бога. Този 100% цифров пакет ви предлага не само целия каталог на RMC Sport, но и достъп до DAZN, известен с ексклузивните си излъчвания на бойни спортове и международни състезания. Само за няколко евро на месец това е идеалният избор за тези, които не искат да пропуснат нищо от света на спорта.

RMC Sport + beIN SPORTS 100% Digital

Ако имате ненаситен апетит за спорт, тогава пакетът RMC Sport + beIN SPORTS е за вас. Обединявайки два гиганта в областта на спортния стрийминг, това 100% цифрово предложение ви гарантира пълно покритие на световните спортни събития – от футбол до тенис, баскетбол и много други.

RMC Sport с друг оператор

Клиенти сте на SFR, Orange, Bouygues Telecom или друг доставчик? Не се притеснявайте, RMC Sport се адаптира към вашия оператор. Наслаждавайте се на пълната гама от канали RMC Sport директно на телевизора си или чрез приложението, независимо от вашия интернет доставчик. Всеки оператор предлага специфични условия за абонамент с ангажимент и за отказ, така че можете да сте сигурни в персонализираното си преживяване.

Процес на анулиране за 100% цифрови абонати

Готови ли сте да се сбогувате с RMC Sport 100% Digital? Не може да бъде по-просто. Влезте в своята зона за клиенти на RMC Sport 100% Digital и следвайте следните прости стъпки: идентифицирайте се, преминете към “Моите текущи оферти”, изберете “Отказ” и потвърдете избора си. Моля, обърнете внимание, че ако имате 12-месечен ангажимент, трябва да изчакате края му, за да избегнете допълнителни такси за анулиране, базирани на оставащите месечни вноски.

За абонати с ангажимент

Ако сте избрали абонамент за RMC Sport с ангажимент, отмяната изисква малко повече такт. След 12-ия месец на ангажимента си отидете в Зоната за клиенти, намерете раздела “Моите текущи оферти”, кликнете върху “Отказ” и потвърдете. В случай на предсрочно прекратяване на договора се подгответе за такса за прекратяване на договора въз основа на оставащите месеци от ангажимента ви в съответствие с общите условия.

За абонати на SFR

Абонат на SFR? Маршрутът ви за анулиране е начертан. Отидете в клиентската зона на SFR, влезте в нея, отидете в “Вашите услуги”, изберете “Месечен абонамент за RMC Sport” и след това кликнете върху иконата на кошчето, за да започнете процеса на отписване. След това потвърдете, за да финализирате, като спазвате процедурата за анулиране и общите условия.

За абонати на RED

Абонатите на RED следват подобен път. Влезте в своята зона за клиенти RED, влезте в нея, отидете на “Вашите услуги”, изберете “Месечен абонамент за RMC Sport” и натиснете бутона “Кошница”. Потвърдете решението си да прекратите абонамента си, като следвате процедурата за прекратяване.

За бели марки

Ако вашият абонамент за RMC Sport е от “бял етикет”, всяка марка има свои собствени правила на играта. Най-добрата цена на акциите? Свържете се директно с отдела за връзки с клиенти на вашата марка, за да разберете какви са конкретните стъпки за прекратяване на договора.

След прекратяване на договора: проучване на нови възможности

Сега, след като сте прекратили абонамента си за RMC Sport, защо не проучите нови начини за управление на абонаментите си с Sharesub? Sharesub е иновативна платформа за законно споделяне на абонаменти за различни услуги. Той предлага практично решение за намаляване на месечните ви разходи чрез споделяне на абонаментните разходи с други потребители.

Предимства за бивши абонати на RMC Sport

За бившите абонати на RMC Sport Sharesub е дар от Бога. Можете не само да намалите разходите си чрез споделяне на разходите за други абонаменти, но и да се присъедините към абонаментни групи на по-ниска цена. Това е интелигентен начин да продължите да се наслаждавате на любимите си услуги, без да увеличавате бюджета си. Нещо повече, Sharesub улеснява управлението на тези споделяния, което прави работата на потребителите гладка и безпроблемна.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Мога ли да се откажа от RMC Sport по всяко време?

Да, при офертата без ангажимент можете да се откажете по всяко време. За оферти с ангажимент изчакайте края на периода на ангажимента, за да избегнете допълнителни такси за анулиране в съответствие с общите условия.

2. Как мога да прекратя абонамента си за RMC Sport, ако съм се абонирал за него чрез друг оператор?

Отидете в клиентската зона на вашия оператор (SFR, RED, Bouygues Telecom и др.) и следвайте стъпките за анулиране, специфични за всеки оператор, като се уверите, че сте получили потвърждение за получаване на искането.

3. Има ли такси за анулиране за RMC Sport?

Без такса за оферти без ангажимент. За оферти с ангажимент може да се приложи такса за анулиране, базирана на оставащите месеци, ако се откажете преди края на периода на ангажимент. В случай на заболяване или други извънредни обстоятелства, моля, направете справка с условията, уреждащи правото ви на отказ.

Categorized in: