2023 г. вече е пред нас и стрийминг платформи като Netflix Disney+ и Prime Video продължават да ни предлагат голямо разнообразие от завладяващи сериали. Независимо дали сте почитатели на драмите, комедиите или трилърите, всеки може да намери нещо за себе си. В Sharesub искаме да ви представим 10-те сериала, които трябва да видите през 2023 г.

Гледайте го в Netflix:

1 – Короната

Поредица, вдъхновена от реални събития, на фона на исторически събития, които изследват управлението на кралица Елизабет II.
С първокласен актьорски състав и внимателно написани сценарии този сериал продължава да пленява зрителите с интимния си поглед към реалния живот и политическите проблеми.

2 – Странни неща

След като в малък град изчезва момче, се разкрива мистериозен случай, тайни експерименти, ужасяващи свръхестествени сили… и момиче от друго измерение. Тази почит към класическите филми на ужасите и фантастиката от 80-те години на миналия век спечели десетки номинации за “Еми”.

3 – Вещиците

Адаптиран по поредицата бестселъри, “Вещиците” ни потапя в един фантастичен свят, пълен с чудовища, магии и герои. Сериалът е с участието на Хенри Кавил в главната роля и включва епични битки, сложен сюжет и завладяващи герои. Дългоочакваният втори сезон е насрочен за 2023 г.

4- Лупин

Френски трилър, проследяващ приключенията на съвременен джентълмен-крадец, вдъхновен от известния Арсен Люпен. Особено известен е с таланта си да използва маскировки, да се преоблича и да приема множество самоличности, за да извършва престъпления и да разрешава криминални загадки.
Със своя увлекателен сюжет, харизматичен главен герой и елегантна обстановка поредицата се радва на огромен международен успех.

Гледайте в Disney+

5 – Мандалорианецът

Той е огромен успех за Disney+ и продължава да радва феновете с уникалната си смесица от екшън, приключения и епични истории от вселената на Междузвездни войни. Третият сезон обещава да изследва нови хоризонти и да разкрие още тайни за емблематичния герой на бебето Йода.

Гледайте в Prime Video

6 – Приемственост

Признат драматичен сериал, който проследява едно дисфункционално семейство, което се бори с проблемите на властта и богатството. С изключителни изпълнения и брилянтно писане този сериал изследва сложната семейна динамика и предлага завладяващ поглед към света на бизнеса.

7- Момчетата

Мрачна и подривна поредица за супергерои, която показва какво би се случило, ако супергероите злоупотребяват със силите си. Изпълнена с обрати, екшън и черен хумор, тази поредица предлага уникален поглед към жанра на супергероите. Третият сезон е планиран за 2023 г.

8 – “Прекрасната госпожа Мейзъл

Награждавана комедийна драма, чието действие се развива през 50-те години на миналия век и проследява живота на домакиня, превърнала се в стендъп комик. С интелигентното си писане, ослепителните изпълнения и ретро естетиката си този сериал е истинско бижу.

9-Тед Ласо

Приятна, жизнерадостна комедия, проследяваща приключенията на треньор по американски футбол, нает да ръководи английски футболен отбор. Със своя неустоим хумор и очарователни герои тази поредица е истински слънчев лъч.

10 – Пространството

Завладяващ научнофантастичен сериал, чието действие се развива в бъдеще, когато човечеството е колонизирало Слънчевата система. Със своя сложен сюжет, спиращи дъха специални ефекти и талантлив актьорски състав този сериал набира популярност през изминалите сезони.

С тези 10 задължителни сериала, налични в Netflix, Disney+ и Prime Video, имате какво да задоволите всички свои желания за гледане. Затова вземете пуканките, отпуснете се и се потопете в тези завладяващи светове.

Categorized in: