Amazon Prime е известен със своите бърза услуга за доставкано предлага и широк набор от филми и сериали за гледане чрез стрийминг благодарение на Prime Video. За да ви помогнем да избегнете дълги часове на проучване за да откриете идеалната серия за вас, Sharesub представя най-добрите сериали и филми, достъпни в Prime Video а моят личен фаворит е първият.

Топ 5 поредици Prime Video

Sharesub ви позволява да се наслаждавате на любимите си абонаменти на ниска цена! Така че, ако все още не сте се абонирали за Prime Video ➡️ Абонирайте се за Prime Video

1. Момчетата

The Boys е оригинален сериал на Amazon Prime Video, който проследява група отмъстители, които се борят с корумпирани супергерои. Поредицата е истински успех благодарение на увлекателния си сюжет, интересните герои и необузданото действие.

2. The Marvelous Mrs. Мейзъл

Чудесната г-жа Мейзъл е многократно награждаван сериал за жена от 50-те години на миналия век, която решава да стане стендъп комик. Тази поредица е истинско чудо, благодарение на хумора, очарователните герои и ретро естетиката си.

3. Fleabag

Fleabag е британски сериал за млада жена, която се опитва да се ориентира в живота в Лондон. Сериалът е завладяващ благодарение на харизматичния си главен герой и уникалния тон.

4. Добри предзнаменования

“Добри предзнаменования” е оригинален сериал на Amazon Prime Video, в който ангел и демон се опитват да предотвратят Апокалипсиса. Сериалът е истински успех благодарение на хумора, впечатляващите специални ефекти и висококачествения актьорски състав.

5. Голямата обиколка

The Grand Tour е телевизионно предаване, което проследява приключенията на трима приятели, които обикалят света с невероятни автомобили. Това шоу е забавно благодарение на хумора, невероятните предизвикателства и качествената естетика.

Кои сериали не бива да пропускате в Amazon Prime?

Има толкова много страхотни сериали в Amazon Prime, но ако трябва да изберем само един, това ще бъде The Boys.

Кои филми мога да гледам безплатно в Amazon Prime?

В Amazon Prime има много безплатни филми, но ако трябва да ви препоръчаме един, това ще бъде “Манчестър край морето”.

Какво е новото в Prime Video?

Новостите в Prime Video се променят редовно, така че не забравяйте да проверявате раздела “Какво ново”, за да видите последните допълнения.

Каква е разликата между Amazon Prime и Prime Video?

Amazon Prime е услуга за бърза доставка, която предлага и предимства като Prime Video, а Prime Video е услуга за стрийминг на филми и сериали.

Какви са предимствата на Prime Video?

Prime Video предлага широка гама от филми и сериали за стрийминг, както и оригинални ексклузивни продукти на Amazon. Нещо повече, той е включен в абонамента за Amazon Prime, което го прави с отлично съотношение цена-качество.