Споделянето на акаунта ви в Netflix е добър начин да платите по-малко, тъй като акаунтът Premium позволява едновременно стрийминг на до 4 екрана. Така че това прави само няколко евро на човек на месец. Добрият план! Ще ви кажем как да го направите и как да осигурите автоматично възстановяване на разходите на платеца. Този урок работи перфектно и през 2023 г., така че не се колебайте.

Mise à jour : Découvrez le nouveau mode de partage Netflix à partir du 24 mai 2023

Цена на услугите на Netflix

Предлагат се четири вида абонамент.

 • Netflix с реклами: 5,99 €/месец с реклами и намалено качество на един екран в даден момент. За съжаление не всички филми и сериали са достъпни в този план, така че не го препоръчваме.
 • Netflix Essential: 10,99 €/месец, дава неограничен достъп до видеоклипове без реклами, без договор. Но имате достъп само до един екран в даден момент и не получавате висока разделителна способност.
  ⚠️ Планът Netflix Essential е преустановен от декември 2023 г.
 • Netflix Standard: 13,49 евро/месец, позволява ви да гледате Netflix на 2 екрана едновременно, в HD. Така че можете да споделяте и да се наслаждавате на профила си с приятелите и семейството си. Ако трима от вас искат да гледат съдържание в Netflix, на един от вас ще бъде отказан достъп до платформата.
 • Netflix Premium: 19,99 €/месец, достъпен за всички. Гледайте това, което искате, на 4 екрана едновременно, в Ultra HD.

На колко устройства мога да използвам акаунта си?

 • Netflix Основно или с реклами: Ще трябва да се задоволите само с гледане на видеоклипове.
 • Netflix Standard: двама от вас могат да гледат любимите си филми и сериали едновременно.
 • Netflix Premium: До четирима души от семейството или приятели могат да гледат видеоклипове едновременно.

Услугата все още ви позволява да конфигурирате до 5 различни профила, но след петата едновременна връзка последното лице, което се свърже, няма да може да го направи.

Все още нямате акаунт в Netflix? Налични са абонаменти за споделяне.

Как да настроите споделяне на акаунт в Netflix :

Time needed: 2 minutes

Въпреки че според условията за ползване на Netflix акаунтът не трябва да се споделя с хора извън домакинството ви, технически е възможно да направите Споделяне на абонамент за Netflix с потребители, намиращи се на други адреси, тъй като имате право да се свързвате с акаунта си от различни места.

За да може всеки потребител да използва акаунта по-особено, просто :

 1. Свързване с платформата Netflix

  partage compte netflix

 2. Кликнете върху аватара си в горния десен ъгъл.

 3. Кликнете върху “Промяна на профили”.

 4. Остава само да създадете профил за всеки от тях.

След като завършите този етап, сте готови за работа! Достъп до пълния каталог. Всички тези избори не са окончателни; вие или новият абонат можете да промените тази информация по всяко време. Дори ако целият този процес може да бъде извършен от новия абонат, съветваме ви да го поемете като организатор на профила, тъй като това ще насърчи лицето да кликне върху името си и да използва собствения си профил.

За допълнителна сигурност не забравяйте да добавите код за достъп към профила си, за да го направите по-сигурен.

Колко мога да спестя с обща сметка?

Ако споделите услугата :

 • С 1 човек на стандартния пакет: ще бъдете двама и пак ще можете да се наслаждавате на потока едновременно, спестявайки 71,94 евро на година.
 • С 3 души в пакета Premium: ще бъдете 4, без риск да бъдете обезпокоявани, и ще спестите 143,91 евро годишно.

Не чакайте повече, а предложете акаунта си в Sharesub, сайта за споделяне на абонаменти, за да намалите разходите си.

Sharesub е платформа, която ви позволява да разделите разходите за всички абонаменти с вашите приятели, семейство и колеги. Можете лесно да въведете всичките си акаунти в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си или да намерите съабонати. Най-накрая ще получавате парите си обратно всеки месец, без да се налага да получавате напомняния!

Как мога да споделя разходите за абонамент с моите съабонати?

Netflix не предлага разделяне на разходите между членовете на плана, но можете просто да споделите тези разходи, като се регистрирате в Sharesub. След като въведете няколко детайла за абонамента, ще получите връзка за споделяне: тази връзка ще позволи на съабонатите ви да въведат картата си за плащане и ще бъде направен месечен дебит, за да се кредитира вашата сметка.

Позволете на приятелите и семейството си да се възползват от тази възможност да получат акаунт в Netflix на много ниска цена, като им изпратите линк за споделяне в Sharesub! Ще бъдете обожавани.

Споделяне на рискове и превантивни действия

Няма рискове за сигурността, свързани със споделянето на акаунти, ако спазвате тези 2 златни правила, за да сте сигурни, че споделянето на акаунти в Netflix ще премине възможно най-гладко:

 • Използвайте парола, предназначена за този акаунт, различна от тази, която използвате обикновено. Другите потребители не трябва да могат да се свързват с другите ви акаунти!
 • Споделяйте профила си с хора, на които имате доверие, в защитена среда.

Дори да имате достъп до потребителското си име, друг потребител няма да може да промени имейл адреса, свързан с акаунта, тъй като Netflix изисква код за валидиране за извършване на това действие, изпратен на вашия имейл адрес. Въпреки това те ще могат да променят паролата си и да надградят пакета си от стандартен на премиум, например.

Ако това се случи, все пак ще можете да възстановите акаунта си, тъй като имейлът не може да бъде променен, поради което препоръчваме да споделяте абонамента си само с човек, на когото имате доверие.

Categorized in: