Το έτος 2023 είναι ήδη μπροστά μας και οι πλατφόρμες streaming όπως η Netflix Disney+ και Prime Video συνεχίζουν να μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικές σειρές. Είτε είστε οπαδός των δραμάτων, των κωμωδιών ή των θρίλερ, υπάρχει κάτι για όλους. Στο Sharesub, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τις 10 καλύτερες σειρές που πρέπει να δείτε το 2023.

Παρακολουθήστε το στο Netflix:

1- Το στέμμα

Μια σειρά εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, με ιστορικό υπόβαθρο που εξερευνά τη βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Με ένα πρώτης τάξεως καστ και προσεκτικά γραμμένα σενάρια, η σειρά αυτή συνεχίζει να γοητεύει τους θεατές με την προσωπική της ματιά στην πραγματική ζωή και τα πολιτικά ζητήματα.

2- Stranger things

Μετά την εξαφάνιση ενός αγοριού σε μια μικρή πόλη, αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης υπόθεση, μυστικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις… και ένα κορίτσι από άλλη διάσταση. Αυτό το αφιέρωμα στις κλασικές ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80 κέρδισε δεκάδες υποψηφιότητες για Emmy.

3- The witcher

Διασκευασμένο από τη σειρά βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, το “The Witcher” μας βυθίζει σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο τέρατα, μαγεία και ήρωες. Με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στον ομώνυμο ρόλο, η σειρά διαθέτει επικές μάχες, πολύπλοκη πλοκή και συναρπαστικούς χαρακτήρες. Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν έχει προγραμματιστεί για το 2023.

4- Λουπέν

Μια γαλλική σειρά θρίλερ που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός σύγχρονου κλέφτη τζέντλεμαν, εμπνευσμένη από τον διάσημο Αρσέν Λουπέν. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ταλέντο του να χρησιμοποιεί μεταμφιέσεις, να μεταμφιέζεται και να παίρνει πολλαπλές ταυτότητες για να διαπράττει εγκλήματα και να λύνει εγκληματικά μυστήρια.
Με τη συναρπαστική πλοκή, τη χαρισματική πρωταγωνίστρια και το κομψό σκηνικό της, η σειρά σημείωσε τεράστια διεθνή επιτυχία.

Παρακολουθήστε στο Disney+

5- Ο Mandalorian

Ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Disney + και συνεχίζει να ενθουσιάζει τους θαυμαστές της με το μοναδικό μείγμα δράσης, περιπέτειας και επικών ιστοριών από το σύμπαν του Star Wars. Η τρίτη σεζόν υπόσχεται να εξερευνήσει νέους ορίζοντες και να αποκαλύψει περισσότερα μυστικά για τον εμβληματικό χαρακτήρα του Baby Yoda.

Παρακολουθήστε στο Prime Video

6- Διαδοχή

Μια καταξιωμένη δραματική σειρά που παρακολουθεί μια δυσλειτουργική οικογένεια καθώς παλεύει με τα ζητήματα της εξουσίας και του πλούτου. Με εξαιρετικές ερμηνείες και εξαιρετική γραφή, αυτή η σειρά εξερευνά την πολύπλοκη οικογενειακή δυναμική και προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα του κόσμου των επιχειρήσεων.

7- Τα αγόρια

Μια σκοτεινή και ανατρεπτική σειρά υπερηρώων που δείχνει τι θα συνέβαινε αν οι υπερήρωες έκαναν κατάχρηση των δυνάμεών τους. Γεμάτη ανατροπές, δράση και σκοτεινό χιούμορ, αυτή η σειρά προσφέρει μια μοναδική προοπτική για το είδος των υπερηρώων. Η τρίτη σεζόν έχει προγραμματιστεί για το 2023.

8- The Marvelous Mrs. Maisel

Μια βραβευμένη κωμωδία-δράμα που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 και παρακολουθεί τη ζωή μιας νοικοκυράς που μετατρέπεται σε κωμικό. Με την ευφυή γραφή, τις εκθαμβωτικές ερμηνείες και τη ρετρό αισθητική της, αυτή η σειρά είναι ένα πραγματικό διαμάντι.

9-Ted Lasso

Μια ζεστή, αισιόδοξη κωμωδία που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός Αμερικανού προπονητή ποδοσφαίρου που προσλαμβάνεται για να διευθύνει μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου. Με το ακαταμάχητο χιούμορ και τους αξιαγάπητους χαρακτήρες της, αυτή η σειρά είναι μια πραγματική ηλιαχτίδα.

10-The Expanse

Μια συναρπαστική σειρά επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται σε ένα μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει αποικίσει το ηλιακό σύστημα. Με την πολύπλοκη πλοκή της, τα εκπληκτικά ειδικά εφέ και το ταλαντούχο καστ, η σειρά αυτή έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με την πάροδο των εποχών.

Με αυτές τις 10 σειρές που πρέπει να δείτε και είναι διαθέσιμες στο Netflix, το Disney+ και το Prime Video, έχετε κάτι για να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας για binge-watching. Πάρτε λοιπόν το ποπ κορν σας, χαλαρώστε και βυθιστείτε σε αυτούς τους συναρπαστικούς κόσμους.

Categorized in: