Στη ζωή, αν είναι δωρεάν, εσύ είσαι το προϊόν! Δεν μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Wakanim Premium. Ωστόσο, το Sharesub μπορεί να σας κάνει να το κάνετε φθηνότερο, διευκολύνοντας την κοινή χρήση. Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας Wakanim είναι ο τέλειος τρόπος για να πληρώνετε λιγότερα χρήματα και να εξακολουθείτε να επωφελείστε από την υπηρεσία premium.

Περιγραφή των τιμών και των υπηρεσιών του Wakanim

Το Wakanim είναι μια πλατφόρμα streaming που συγκεντρώνει περίπου εκατό τίτλους anime και Haikyu. Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας anime ζωντανά από την Ιαπωνία σε HD. Το Wakanim έχει μόνο μια προσφορά Premium, αλλά με διαφορετικές δεσμεύσεις:

  • Μηνιαία: €5,99/μήνα
  • 3 μήνες: €13,99/μήνα
  • 1 έτος: €49,99/έτος

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό Wakanim;

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναν λογαριασμό Wakanim, αλλά μόνο 1 χρήστης μπορεί να δει το περιεχόμενο. Όχι ταυτόχρονη προβολή με τον κολλητό σας, αλλά μπορείτε πάντα να συμφωνήσετε να εναλλάσσεστε.

Πώς να μοιραστείτε το λογαριασμό σας

Για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Wakanim, απλά μοιραστείτε τη σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασής σας με τον συν-συνδρομητή. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης ειδικά για το λογαριασμό σας.