Sovellukset > Hypnoledge

Tilausten jakaminen Hypnoledge

4,6/5 ★ 5200+ arvostelut Trustpilotissa ja Googlessa 1M+ käyttäjää Säästä jopa 70 %
9.06 € / kuukausi Paikka jaetussa tilauksessa
Liity ryhmään
22.42 € / kuukausi Saat rahat takaisin, kun jaat paikkasi
Jaa tilaukseni
Suojattu tili
Sinulla on suojatut kirjautumistiedot salasananhallintaohjelmassa.
Säänneltyjä maksuja
Eurooppalaisen sääntelyn (PSD2) mukaisesti, jonka suorittaa hyväksytty maksupalveluyritys.
Vahvistetut jäsenet
Sharesub tarkistaa tilaukset ja jäsenet tarkastamalla todistusasiakirjat.
Selkeät säännöt
Tarjolla on ainoastaan monikäyttäjätilauksia. Yksittäisiä tilejä ei jaeta.

Vapaita paikkoja Hypnoledge

Valitse vapaa paikka maasi Hypnoledge-tilauksesta. Jokaisessa tarjouksessa on mainittu tilauspaketti ja kuukausimaksusi määrä, kaikki kulut mukaan lukien.

YB
Yorick Rekisteröity vuodesta aug 2025
Tarkistettu henkilöllisyys
5 tai enemmän aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
3 paikkaa jäljellä
Alankomaalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
JC
jncdr Rekisteröity vuodesta aug 2023
Tarkistettu henkilöllisyys
4 aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
3 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
TD
Tristan D. Rekisteröity vuodesta mar 2023
Tarkistettu henkilöllisyys
5 tai enemmän aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
2 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Tarkistettu lasku
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
TL
Tom L. Rekisteröity vuodesta jun 2023
Tarkistettu henkilöllisyys
1 aktiivinen jakaminen

Jakaa Hypnoledge
4 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
RJ
Robin1 Rekisteröity vuodesta jan 2026
Tarkistettu henkilöllisyys
5 tai enemmän aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
4 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
WM
williamm2 Rekisteröity vuodesta nov 2025
Täydellinen tarkastus
5 tai enemmän aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
3 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
NL
nicolasl9 Rekisteröity vuodesta feb 2025
Tarkistettu henkilöllisyys
1 aktiivinen jakaminen

Jakaa Hypnoledge
3 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
DS
dorians4 Rekisteröity vuodesta feb 2025
Tarkistettu henkilöllisyys
1 aktiivinen jakaminen

Jakaa Hypnoledge
2 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
LL
Lucas L. Rekisteröity vuodesta feb 2023
Tarkistettu henkilöllisyys
2 aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
2 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata
AJ
Alex-ia Rekisteröity vuodesta jun 2026
Täydellinen tarkastus
5 tai enemmän aktiivisia jakamisia

Jakaa Hypnoledge
4 paikkaa jäljellä
Ranskalainen tili
Välitön pääsy
9.06 € / kuukausi, sisältyvät maksut
Haluan tilata

Ennen liittymistä ryhmään Hypnoledge

Yhteistilaus on helppo ymmärtää, mutta on luonnollista tarkistaa, miten se toimii, ennen kuin ryhtyy siihen. Tässä on vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Onko se yhteensopiva Hypnoledge:n kanssa?

Sharesub tarjoaa kustannusten jakamisen kaikille tilauksille, joihin sisältyy ryhmätarjous. Huomioi kuitenkin palvelujen jakamisen ehdot ja vältä muista maista peräisin olevia tilauksia: ne voivat rajoittaa saatavilla olevaa valikoimaa tai jopa estää pääsyn tilille.

Miten maksut hoidetaan?

Käyttäjien väliset maksutapahtumat käsitellään eurooppalaisten säännösten (PSD2) mukaisesti: järjestäjien henkilöllisyys tarkistetaan ja maksutiedot säilytetään kuukauden ajan mahdollisten hyvitysten varalta.

Mitä tapahtuu, jos joku jäsen eroaa ryhmästä?

Jäsenet voivat erota milloin tahansa, mutta heille ei palauteta kuluvan kuukauden jäsenmaksua. Järjestäjä saa näin ollen korotetun osallistumismaksun, ja hänen vapautuneet paikkansa siirretään listan kärkeen, jotta ryhmä saadaan täytettyä nopeasti.

Pitäisikö salasanaa jakaa?

Ei, useimmiten palveluihin pääsee kutsulinkin tai sähköpostikutsun kautta. Sen jälkeen liityt ryhmään omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, jotta tietojesi luottamuksellisuus voidaan taata. Niissä harvoissa tapauksissa, joissa se on tarpeen, käytettävissäsi on suojattu hallintapaneeli. Joskus voit myös käyttää erillistä profiilia, joka on suojattu PIN-koodilla.

© 2026 Sharesub