Video > Capcut

Abonnement delen Capcut

4,6/5 ★ 5200+ beoordelingen op Trustpilot en Google 1M+ gebruikers Bespaar tot 42 %
13.94 € / maand Een plaats in een gedeeld abonnement
Word lid van een groep
12 € / maand Terugbetaald als je je plaatsen deelt
Deel het jouwe
Persoonlijk account
De organisator heeft u vanaf Capcut via e-mail uitgenodigd.
Gereguleerde betalingen
Overeenkomstig de Europese regelgeving (PSD2), door een erkende betalingsinstelling.
Geverifieerde leden
Sharesub controleert de abonnementen en leden door de bewijsstukken te verifiëren.
Duidelijke regels
Er worden uitsluitend abonnementen voor meerdere gebruikers aangeboden. Individuele accounts worden niet gedeeld.

Beschikbare plaatsen Capcut

Kies een vrije plaats bij een abonnement Capcut in uw land. Bij elke aanbieding staan de abonnementsformule en het bedrag van uw maandelijkse bijdrage vermeld, inclusief alle kosten.

SM
sylviam Geregistreerd sinds feb 2026
Geverifieerde identiteit
1 actieve share

Delen Kapmes
2 resterende ruimte
Account nederlands
13.94 € / maand, kosten inbegrepen
Abonneren
CS
YShooter Geregistreerd sinds mar 2026
Geverifieerd account
5 actieve shares

Delen Capcut
2 resterende ruimte
Account nederlands
13.94 € / maand, kosten inbegrepen
Abonneren

Voordat je je bij een groep aansluit Capcut

Het co-abonnement is eenvoudig te begrijpen, maar het is normaal om eerst te controleren of het goed werkt voordat je ermee begint. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Is dit compatibel met Capcut?

Sharesub biedt de mogelijkheid om de kosten te delen voor alle abonnementen waarvoor een groepsaanbieding geldt. Let echter goed op de voorwaarden voor het delen van diensten en vermijd abonnementen uit andere landen: dit kan het beschikbare aanbod beperken of zelfs de toegang tot het account blokkeren.

Hoe worden betalingen afgehandeld?

Uw transacties tussen gebruikers worden afgehandeld in overeenstemming met de Europese regelgeving (PSD2): de identiteit van de organisatoren wordt gecontroleerd en de betalingen worden een maand lang bewaard om eventuele terugbetalingen mogelijk te maken.

Wat gebeurt er als een lid de groep verlaat?

Leden kunnen op elk moment opzeggen, maar krijgen geen restitutie voor de lopende maand. De organisator behoudt zo een hoger deelnamebedrag en de beschikbare plaatsen worden weer bovenaan de lijst geplaatst, zodat de groep snel weer compleet kan worden.

Moet je je wachtwoord delen?

Nee, meestal worden de diensten gedeeld via een uitnodigingslink of een uitnodiging per e-mail. Vervolgens sluit u zich aan bij de groep met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord, om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen. In de enkele gevallen waarin dit nodig is, wordt er een beveiligde beheerder ter beschikking gesteld. Soms kunt u ook gebruikmaken van een speciaal profiel, dat met een pincode is beveiligd.

© 2026 Sharesub