Zabezpečenie > Trust Zone

Zdieľanie predplatného Trust Zone

4,6/5 ★ 5200+ recenzie na Trustpilot a Google 1M+ používateľov Ušetrite až 54 %
4.59 € / mesiac Miesto v zdieľanom predplatnom
Pripojiť sa ku skupine
6.66 € / mesiac Peniaze späť, keď zdieľate svoje miesta
Zdieľať moje predplatné
Zabezpečený účet
V správcovi hesiel máte k dispozícii chránené prístupy.
Regulované platby
V súlade s európskymi predpismi (PSD2) prostredníctvom autorizovanej platobnej inštitúcie.
Overení členovia
Sharesub overuje predplatné a členov prostredníctvom kontroly dokladov.
Jasné pravidlá
Ponúkajú sa iba predplatné pre viacerých používateľov. Jednotlivé účty sa nezdieľajú.
Všetky Zóna dôveryhodnosti VPN
Filtre Prehľadávať

Okamžitý prístup
Prístupové údaje dostanete ihneď.

Overená identita
Tento používateľ poskytol ďalšie informácie na zaručenie svojej totožnosti

Overená faktúra
Tento používateľ predložil platný doklad o platbe.

Voľné miesta Trust Zone

Vyberte si voľné miesto v rámci predplatného Trust Zone vo vašej krajine. V každej ponuke je uvedený typ predplatného a výška vášho mesačného podielu vrátane všetkých poplatkov.

OO
Oscar O. Registrované od nov 2024
Overená identita
5 a viac aktívnych zdieľaní

Zdieľanie Zona de confianza VPN
3 voľné miesta
Španielsky účet
4.59 € / mesiac, zahrnuté poplatky
Predplatiť si
SB
stéphaneb Registrované od jul 2024
Kompletná kontrola
1 aktívne zdieľanie

Zdieľanie Trust Zone VPN
2 voľné miesta
Francúzsky účet
4.59 € / mesiac, zahrnuté poplatky
Predplatiť si

Predtým, ako sa pripojíte k skupine Trust Zone

Spoločné predplatné je jednoduché na pochopenie, ale je normálne, že si pred jeho spustením overíte, či funguje správne. Tu nájdete odpovede na najčastejšie kladené otázky.

Je to kompatibilné s Trust Zone?

Sharesub ponúka zdieľanie nákladov na všetky predplatné, ktoré majú skupinovú ponuku. Venujte však pozornosť podmienkam zdieľania služieb a vyhýbajte sa predplatným z iných krajín: mohlo by to obmedziť dostupný katalóg alebo dokonca zablokovať prístup k účtu.

Ako prebieha spracovanie platieb?

Vaše transakcie medzi používateľmi sa spracúvajú v súlade s európskymi predpismi (PSD2): overuje sa totožnosť organizátorov a platby sa uchovávajú počas jedného mesiaca, aby bolo možné uskutočniť prípadné vrátenie peňazí.

Čo sa stane, ak člen opustí skupinu?

Členovia môžu kedykoľvek vystúpiť, avšak za bežný mesiac im nebude vrátená žiadna suma. Organizátor si tak ponechá zvýšený príspevok a voľné miesta sa vrátia na začiatok zoznamu, aby sa skupina rýchlo doplnila.

Mali by sme zdieľať svoje heslo?

Nie, vo väčšine prípadov sa služby zdieľajú prostredníctvom pozývacieho odkazu alebo pozvánky e-mailom. Následne sa pripojíte do skupiny pomocou vlastného používateľského mena a hesla, čím je zaručená dôvernosť vašich údajov. V niekoľkých prípadoch, keď je to potrebné, máte k dispozícii zabezpečený správca. Niekedy môžete tiež použiť špeciálny profil chránený PIN kódom.

© 2026 Sharesub