Apple TV се утвърди като водеща платформа за развлечения. Той предлага на потребителите висококачествено съдържание, което отразява имиджа на марката. Независимо дали сте почитатели на телевизионни сериали, филми или документални филми, Apple TV предлага богат избор за всеки. Тези, които все още не са абонати, обаче може да не желаят да се решат да се включат. В тази статия ще ви убедим да се впуснете в платформата и да се възползвате от страхотното съдържание, което тя предлага.

Перлите в каталога на Apple TV

Сутрешното шоу

Когато се замислим за емблематични сериали на Apple TV, “Сутрешното шоу” се откроява блестящо. С участието на тежки личности от развлекателната индустрия като Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и Стив Карел, поредицата представя зад кулисите на едно успешно сутрешно шоу.

Трейлър на “Сутрешното шоу” – ©Apple TV+

Тед Ласо

Ако търсите доза позитивизъм и хумор, “Тед Ласо” е тук, за да ви заслепи. Този оригинален сериал разказва за приключенията на треньор по американски футбол, нает да ръководи британски футболен отбор, въпреки че уменията му не са съвсем подходящи за този спорт. Сериалът, воден от неустоимия Джейсън Съдейкис, умело съчетава смях и трогателни моменти, като прави всеки епизод удоволствие за възприемане.

Ted Lasso” – ©Apple TV+

Слуга

За любителите на напрежението и ужасите “Слуга” предлага завладяващо и плашещо преживяване. Продуциран от М. Найт Шаямалан, сериалът разказва за двойка, която наема бавачка, за да се грижи за бебето им. Въпреки това започват да се разкриват тъмни тайни и тревожни мистерии, които превръщат историята във вихър от психологическо напрежение. С непредсказуемите си обрати и смразяващата си атмосфера “Слуга” е задължителен за търсачите на силни усещания.

Слуга” – ©Apple TV+

Силози

Драматичен трилър, чието действие се развива в постапокалиптичен свят. Историята разказва за група оцелели хора, които живеят в огромен подземен силоз, след като глобална катастрофа прави повърхността на Земята необитаема. Жителите на силоза са организирани в строги касти и всяка от тях има конкретна задача, за да осигури оцеляването на общността. Въпреки това историята на силоза и причините, поради които повърхността му е станала смъртоносна, се крият в мистерии.

Трейлър на “SILO” – ©Apple TV+

The Crownded Room

Интимно и завладяващо изследване на психичните разстройства и множествените личности. Всеки сезон на поредицата, базиран на истински истории, се фокусира върху различен човек, борещ се с дисоциативно разстройство на личността, известно като множествено разстройство на личността.

Трейлър на “The Crowned Room” – ©Apple TV+

BON PLAN: безплатен достъп до Apple TV+ за абонатите на Canal+

Абонатите на Canal+ имат безплатен достъп до Apple TV+. Изберете споделяне на абонамента с Sharesub, за да се абонирате за Canal+ за по-малко пари!

Ако все още не сте се абонирали за Canal+ ➡️ Абонирайте се за Canal+ с 44% отстъпка

Categorized in: