Molotov е нов начин за гледане на телевизия. Насладете се на 34 телевизионни канала в безплатната версия и на над 70 в платената версия. На своя компютър, смартфон, таблет или свързан телевизор седнете удобно и гледайте телевизия, каквато не сте виждали досега.

Разбрахме как можете да платите по-малко за Molotov и да се възползвате от услугата Premium. Обясняваме всичко тук!

Описание на Molotov TV цени и услуги

С Molotov TV можете да изберете най-подходящия за вас пакет благодарение на широкия избор от канали според вашите пристрастия (Геймър, Спорт, Карикатури и др.). Въпреки това, за да се възползвате от споделянето на акаунта, уверете се, че сте се абонирали за някоя от тези оферти:

  • Molotov TV Plus: този пакет за 3,99 евро на месец ви позволява да записвате всички програми в HD на 4 екрана едновременно, да се свързвате офлайн и най-вече да се наслаждавате на 70 канала, включително RTL9, Action, NRJ Hits, Mezzo и др.
  • Molotov Extended: този пакет за 10,99 евро на месец ви дава същите предимства, но този път с букет от 107 допълнителни канала, включително Paris Première, Téva, AB1 и др.

На колко устройства мога да използвам акаунт в Molotov TV?

За двата пакета, описани по-горе, можете да използвате акаунта на 4 устройства едновременно.

Как да споделите профила си в Molotov TV

Time needed: 1 minutes

Споделянето на акаунт е много лесно, тъй като просто разменяте данните си за вход и паролата си.

Всичко, което трябва да направите, е да дадете имейл адреса и паролата си на тримата си съквартиранти, за да могат всички да се възползват от тях.

Все пак бъдете внимателни: преди да споделите паролата си, използвайте специфична за вашия акаунт в Molotov TV. Така никой няма да се възползва от възможността да провери пощенската ви кутия по същото време.

Проследяване на потреблението на групата :

  1. Свържете се с приложението си Molotov Tv на PC, Mac, iOS или Android

  2. В лентата с инструменти вляво щракнете върху “Моите устройства”.

  3. Групата се възползва от 150 часа време за гледане. След като надхвърлите тези часове, ще трябва да подновите абонамента си.

Това е всичко! Споделили сте акаунта си и сега можете да се възползвате от тази услуга заедно, на по-ниска цена.

Как мога да споделя цената на абонамента си за Molotov TV с моите съабонати?

Molotov TV не предлага система за разделяне на абонаментните такси, но с помощта на Sharesub можете лесно да поделите разходите. Попълнете някои данни за абонамента си, за да получите връзка за споделяне. Тази връзка ще позволи на други потребители да въведат банковите си данни, за да бъдат дебитирани автоматично всеки месец.

С Sharesub плащате 2,50 евро на месец за разширената оферта вместо 9,99 евро на месец, което представлява икономия от 90 евро на година, така че не се колебайте повече.

Подаване на

Имам абонаментна карта и искам да предложа свободните си места, за да спестя пари.

Участвайте в

Бих искал да се абонирам на ниска цена, като се присъединя към група за споделяне на разходите.

Безопасно ли е споделянето на моя акаунт в Molotov TV?

Препоръчително е да използвате парола, специфична за вашия акаунт в Molotov TV, тъй като тя е споделена. Що се отнася до останалите, споделянето на профила ви в Molotov TV не крие никакъв риск. Вашите данни няма да бъдат предадени на други абонати.

Categorized in: