Το Molotov είναι ένας νέος τρόπος παρακολούθησης της τηλεόρασης. Απολαύστε 34 τηλεοπτικά κανάλια στη δωρεάν έκδοση και πάνω από 70 στη συνδρομητική έκδοση. Στον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή τη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε τηλεόραση όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

Βρήκαμε πώς μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα για τη Molotov και να εξακολουθείτε να επωφελείστε από την υπηρεσία Premium. Τα εξηγούμε όλα εδώ!

Περιγραφή των τιμών και των υπηρεσιών της Molotov TV

Με το Molotov TV, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα χάρη σε μια ευρεία επιλογή καναλιών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (Gamer, Αθλητισμός, Κινούμενα σχέδια κ.λπ.). Ωστόσο, για να επωφεληθείτε από την κοινή χρήση λογαριασμού, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί σε μία από αυτές τις προσφορές :

  • Molotov TV Plus: αυτό το πακέτο αξίας 3,99 €/μήνα σας επιτρέπει να καταγράφετε όλα τα προγράμματά σας σε HD σε 4 ταυτόχρονες οθόνες, να συνδέεστε εκτός σύνδεσης και, πάνω απ’ όλα, να απολαμβάνετε 70 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των RTL9, Action, NRJ Hits, Mezzo και άλλων.
  • Molotov Extended: αυτό το πακέτο των 10,99 €/μήνα σας παρέχει τα ίδια οφέλη, αλλά αυτή τη φορά με ένα μπουκέτο 107 πρόσθετων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των Paris Première, Téva, AB1 κ.λπ.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό Molotov TV;

Για τα δύο πακέτα που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σε 4 συσκευές ταυτόχρονα.

Πώς να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Molotov TV

Απαιτούμενος χρόνος 1 λεπτό

Η κοινή χρήση ενός λογαριασμού είναι πολύ απλή, καθώς απλώς ανταλλάσσετε τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στους 3 συγκατοίκους σας, ώστε να επωφεληθούν όλοι.

Προσοχή, όμως: χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης ειδικά για τον λογαριασμό σας Molotov TV πριν τον μοιραστείτε. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ελέγξει τα εισερχόμενά σας την ίδια στιγμή.

Για να παρακολουθείτε την κατανάλωση της ομάδας :

  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή Molotov Tv σε PC, Mac, iOS ή Android

  2. Στη γραμμή εργαλείων στα αριστερά, κάντε κλικ στην επιλογή “Οι συσκευές μου”.

  3. Η ομάδα επωφελείται από 150 ώρες προβολής. Μόλις υπερβείτε αυτές τις ώρες, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.

Αυτό είναι! Έχετε μοιραστεί το λογαριασμό σας και τώρα πολλά άτομα μπορούν να απολαμβάνουν αυτή την υπηρεσία με χαμηλότερο κόστος.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής μου στη Molotov TV με τους συν-συνδρομητές μου;

Η Molotov TV δεν προσφέρει σύστημα διαχωρισμού των συνδρομητικών τελών, αλλά με το Sharesub μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε το κόστος. Συμπληρώστε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας για να λάβετε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης. Αυτός ο σύνδεσμος θα επιτρέψει σε άλλους χρήστες να εισάγουν τα τραπεζικά τους στοιχεία για να χρεώνονται αυτόματα κάθε μήνα.

Με το Sharesub, πληρώνετε 2,50€/μήνα στην εκτεταμένη προσφορά αντί για 9,99€/μήνα, που σημαίνει εξοικονόμηση 90€/έτος, οπότε μη διστάζετε άλλο.

Υποβολή

Έχω εισιτήριο διαρκείας και θα ήθελα να προσφέρω τις διαθέσιμες θέσεις μου για να εξοικονομήσω χρήματα.

Συμμετοχή

Θα ήθελα να γίνω συνδρομητής σε χαμηλή τιμή συμμετέχοντας σε μια ομάδα επιμερισμού του κόστους.

Είναι ασφαλής η κοινή χρήση του λογαριασμού μου Molotov TV;

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης ειδικά για τον λογαριασμό σας Molotov TV, καθώς αυτός είναι κοινόχρηστος. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Molotov TV. Κανένα από τα στοιχεία σας δεν θα διαβιβαστεί σε άλλους συνδρομητές.