Пакетите на Canal+ са огромни и не е нужно дълго време, за да се изгубите в съдържанието, цените и предимствата. Направихме сравнение на всички оферти.

Абонамент за Canal+ Series

Абонаментът Essentiel е основният пакет, предлаган от Canal+. Тя ви дава достъп до Canal+ и Canal+ Décalé, за да гледате филми, сериали, документални филми, развлекателни програми и спортни събития на живо. Освен това този абонамент включва достъп до Canal+ при поискване, който ви позволява да гледате програми на отложен принцип или по всяко време. Абонаментът за Essential струва 21,99 евро на месец.

Абонамент за Canal+ Sport

Абонаментът Essentiel + Sport е предложение за спортните фенове, които искат да следят състезанията на живо. Той включва всички програми от абонамента Essentiel, както и спортни канали като Canal+ Sport, beIN Sports, Eurosport и др. Този абонамент може да бъде персонализиран и с опцията Ciné Séries. Абонаментът Essentiel + Sport струва 39,99 евро на месец.

100% абонамент за Canal+

Абонаментът Essentiel Famille включва всички програми от абонамента Essentiel и допълнителни канали за деца и семейства, като Disney Channel, Nickelodeon, Boomerang, Piwi+ и др. Можете да добавите и допълнителни канали за любителите на филми и сериали, като изберете опцията Ciné Séries. Абонаментът за Essential Family струва 29,99 евро на месец.

Абонамент за Canal+ Ciné Séries

Абонаментът Essentiel + Ciné Séries е предложение за любителите на филми и сериали. Той включва всички програми от абонамента Essentiel, както и каналите Ciné+, OCS, Paramount+ и други. Този абонамент може да бъде персонализиран и с опцията Sport. Абонаментът за Essentiel + Ciné Séries струва 39,99 евро на месец.

Абонамент за приятели и семейство

Абонаментът Intégrale е най-всеобхватното предложение на Canal+. Той включва всички програми от пакетите Essentiel, Famille, Sport и Ciné Séries, както и Canal+ Décalé, Canal+ Séries, Polar+ и други канали. Този абонамент предлага и достъп до стрийминг платформата Netflix и канала Disney+. Абонаментът за Intégrale струва 89,99 евро на месец.

Canal+ предлага различни абонаментни пакети, за да отговори на нуждите и предпочитанията на различните видове абонати. Абонаментите Essentiel, Essentiel Famille, Essentiel + Sport и Essentiel + Ciné Séries са основни пакети, които могат да бъдат персонализирани, докато абонаментът Intégrale е най-всеобхватното предложение на Canal+.

Възползвайте се от един от тези абонаменти на най-добра цена

След като вече сте направили своя избор, в тази статия е обяснено как можете да получите достъп до този абонамент на най-добра цена. Гарантирана работа или връщане на парите!

Categorized in: