Τα πακέτα του Canal+ είναι τεράστια και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να χαθεί κανείς όσον αφορά το περιεχόμενο, τις τιμές και τις παροχές. Συγκεντρώσαμε μια σύγκριση όλων των προσφορών.

Συνδρομή σειράς Canal+

Η συνδρομή Essentiel είναι το βασικό πακέτο που προσφέρει το Canal+. Σας δίνει πρόσβαση στο Canal+ και το Canal+ Décalé για να παρακολουθείτε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικά προγράμματα και ζωντανές αθλητικές διοργανώσεις. Επιπλέον, η συνδρομή αυτή περιλαμβάνει πρόσβαση στο Canal+ on demand, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε προγράμματα με αναβολή ή ανά πάσα στιγμή. Η συνδρομή Essential κοστίζει 21,99 ευρώ το μήνα.

Συνδρομή Canal+ Sport

Η συνδρομή Essentiel + Sport είναι μια προσφορά για τους λάτρεις του αθλητισμού που θέλουν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες. Περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα της συνδρομής Essentiel, καθώς και αθλητικά κανάλια όπως Canal+ Sport, beIN Sports, Eurosport κ.λπ. Αυτή η συνδρομή μπορεί επίσης να προσαρμοστεί με την επιλογή Ciné Séries. Η συνδρομή Essentiel + Sport κοστίζει 39,99 ευρώ τον μήνα.

Η 100% συνδρομή Canal+

Η συνδρομή Essentiel Famille περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα της συνδρομής Essentiel καθώς και πρόσθετα κανάλια για παιδιά και οικογένειες, όπως Disney Channel, Nickelodeon, Boomerang, Piwi+ κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον κανάλια για τους λάτρεις των ταινιών και των σειρών επιλέγοντας την επιλογή Ciné Séries. Η συνδρομή Essential Family κοστίζει 29,99 ευρώ τον μήνα.

Συνδρομή Canal+ Ciné Séries

Η συνδρομή Essentiel + Ciné Séries είναι μια προσφορά για τους λάτρεις των ταινιών και των σειρών. Περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα της συνδρομής Essentiel, καθώς και τα κανάλια Ciné+, OCS, Paramount+ και άλλα κανάλια. Αυτή η συνδρομή μπορεί επίσης να προσαρμοστεί με την επιλογή Sport. Η συνδρομή Essentiel + Ciné Séries κοστίζει 39,99 ευρώ τον μήνα.

Συνδρομή Friends & Family

Η συνδρομή Intégrale είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά του Canal+. Περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα των πακέτων Essentiel, Famille, Sport και Ciné Séries, καθώς και τα κανάλια Canal+ Décalé, Canal+ Séries, Polar+ και άλλα κανάλια. Αυτή η συνδρομή προσφέρει επίσης πρόσβαση στην πλατφόρμα ροής Netflix και στο κανάλι Disney+. Η συνδρομή Intégrale κοστίζει 89,99 ευρώ ανά μήνα.

Το Canal+ προσφέρει διάφορα πακέτα συνδρομής για να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις διαφορετικών τύπων συνδρομητών. Οι συνδρομές Essentiel, Essentiel Famille, Essentiel + Sport και Essentiel + Ciné Séries είναι βασικά πακέτα που μπορούν να προσαρμοστούν, ενώ η συνδρομή Intégrale είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά του Canal+.

Επωφεληθείτε από μία από αυτές τις συνδρομές στην καλύτερη τιμή

Τώρα που κάνατε την επιλογή σας, αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη συνδρομή στην καλύτερη τιμή. Λειτουργία εγγυημένη ή τα χρήματά σας πίσω!