Как мога да анулирам Amazon League 1 Pass?

Представете си една типична съботна вечер, удобно настанени на дивана си, в която изживявате страстта на френския футбол благодарение на прохода Ligue 1 на Amazon. Тази променяща играта услуга от Amazon Prime Video ви позволява да следите всеки мач, всеки гол и всеки момент на слава на любимия си отбор през целия ден. Но какво да направите, когато дойде време да обърнете страницата?

Независимо дали става дума за бюджетни ограничения, намаляващ интерес към останалите игри или любопитство към алтернативи като споделяне на абонамент чрез Sharesub, решението да се отпишете от абонамента си за Amazon Prime Video никога не е лесно.

Тази статия е вашето ръководство стъпка по стъпка за анулиране на вашия Amazon Ligue 1 Pass с пълно спокойствие, като в същото време проучвате рентабилни решения, за да продължите да се наслаждавате на френската лига. Пригответе се да направите тази важна стъпка с увереност и открийте нови начини да се наслаждавате на любимия си спорт, може би дори с футбола в неделя вечер.

Предистория на Лигата 1 Pass

Приключението на спортния стрийминг придобива ново измерение, като гиганти като Amazon се гмуркат във вълнуващия свят на френския футбол от август 2021 г. С придобиването на голям дял от правата за излъчване на Лига 1 от Uber Eats Amazon измести от трона досегашния оператор Canal Plus. Тази инициатива бележи голям обрат в начина, по който хората следят футбола във Франция, особено с водещите мачове по Dimanche Soir Football.

Навлизане на Amazon във футбола

Само си представете: удобно настанени сте на дивана, с контролер под ръка, готови да изживеете вълнуващите моменти от мачовете в Лига 1. Именно това обещава Amazon с офертата си Prime Video Ligue 1. Стартирала през 2016 г., платформата за видео стрийминг на Amazon се превърна в сила с този набег в света на футбола, предлагайки 8 от 10-те мача на всеки ден от лигата, като коментарите понякога се предоставят от експерти като Тиери Анри.

Но всяко удоволствие си има цена! За почитателите на футбола достъпът до тази изискана оферта е чрез абонамент за Amazon Prime Video на цена от 5,99 евро на месец, последван от допълнителна цена от 12,99 евро на месец за Ligue 1 Pass. Комбинация, която отваря вратата към богат и разнообразен свят на забавления, в допълнение към мачовете на живо и повторенията, с други програми, посветени на Лига 1 преди и след мачовете, включително Dimanche Soir Football с Тиери Анри.

Подробности за офертата на League 1 Pass Съдържание и цена

Нека разгледаме какво предлага абонаментът за League 1 Pass. Това е истинско удоволствие за футболните фенове:

  • Множество мачове: Представете си, че гледате 8 от 10 мача от Лига 1 всяка седмица на живо от хола си, включително мачовете на Тиери Анри по време на неговия период като играч във френската лига.
  • Гледане по избор: Независимо дали сте от хората, които планират вечерите си с мачове, или ги гледате отложено, пропускът за Лига 1 се адаптира към вашето темпо. Пропуснахте ли мач? Не се притеснявайте, той е на разположение за вас в продължение на 7 дни.
  • Свобода на всички екрани: Независимо дали на малкия екран на смартфона или на големия екран на смарт телевизора, пропускът за Лига 1 ви следва навсякъде. Това е футбол без граници, в джоба ви или в хола ви.
  • Персонализирайте изживяването си: със или без коментар, със или без субтитри – контролът върху излъчването на живо е във ваши ръце. Искате да преживеете отново дадена цел? Можете да направите това по всяко време.

Това съкровище струва 12,99 евро на месец към абонамента ви за Amazon Prime. Това не е просто абонамент, това е отворена врата към динамичния свят на Лига 1, достъпна от удобния ви диван.

Лига 1 Процедура за анулиране на пропуск Стъпки за анулиране

Мислите ли да се сбогувате с Лига 1 на Amazon Prime Video? Ето как можете да го направите стъпка по стъпка:

  • Право на оттегляне: Имате 14 дни след регистрацията, за да промените решението си безплатно. Ако вече сте платили, ще ви възстановим сумата. Гарантирано спокойствие.
  • Спиране на подновяването: След изтичането на 14-те дни запазвате контрола. Пропускът се подновява всеки месец, но ако решите да спрете, уведомете ни преди началото на следващия месец. Тя е проста и ясна.

Важно напомняне: ако прекратите абонамента си за Amazon Prime, вашият пропуск за Лига 1 ще го последва. В крайна сметка това е пакет.

Свързване с отдела за обслужване на клиенти на Amazon Опции и информация за контакт

Нуждаете се от помощ за своя Ligue 1 Pass или абонамент за Amazon Prime Video? В Amazon има всичко, от което се нуждаете:

  • По телефона: Само едно телефонно обаждане и нашият екип за обслужване на клиенти ще ви помогне. Обадете се на 08 00 84 77 15 за бърза и ефективна помощ.
  • В мрежата: предпочитате цифров контакт? Отидете на помощната страница на Amazon и изберете запитването си. Лесно като пай!
  • En Direct: Имате нужда от незабавен отговор? Именно за това е предназначен онлайн чатът на Amazon. Влезте, задайте въпроса си и готово.

Sharesub: Решение за споделяне на абонамент Намалете разходите с Sharesub

Харесва ви пропускът за Лига 1, но цената ви кара да се колебаете? Ето един съвет: Sharesub. Тази платформа променя начина, по който управлявате абонаментите си:

  • Споделянето е лесно: С Sharesub създайте група за споделяне за своя пропуск за Лига 1. Поканете приятели и познати и споделете разходите!
  • Осигурено спестяване: Всеки член на групата плаща своя дял. Резултатът? Абонаментът ви струва по-малко и всички печелят.
  • Автоматизирано управление: Sharesub се грижи за всичко. Плащанията се извършват всеки месец, без да ви се налага да помръднете пръст.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате ли някакви въпроси относно Ligue 1 Pass и как да го анулирате? Ето отговорите на най-често задаваните въпроси:

1. Имате ли въпроси относно Ligue 1 Pass и как да го анулирате? Ето отговорите на най-често задаваните въпроси:

Мога ли да се откажа от своя Ligue 1 Pass по всяко време?
Абсолютно! След изтичането на 14-дневния срок за отказ можете да се откажете по всяко време.

2. Ако прекратя абонамента си за Amazon Prime, какво ще стане с моя пропуск за Лига 1?

Прекратяването на абонамента ви за Amazon Prime автоматично прекратява действието на вашия Ligue 1 Pass.

3. Колко време след анулирането достъпът ми до пропуск за Лига 1 ще бъде прекратен?

Достъпът ви се прекратява в края на месеца, в който ефективно сте прекратили договора си.

4. Мога ли да споделя моя пропуск за Лига 1 с приятели чрез Sharesub?

Точно така! Sharesub ви позволява законно да споделяте разходите за абонамента си с други хора.

5. Има ли някакви допълнителни разходи за споделяне на абонамента ми чрез Sharesub?

Sharesub не начислява допълнителни такси за споделяне на абонамент.

6. Имате ли някакви въпроси относно League 1 Pass и как да го отмените? Ето отговорите на най-често задаваните въпроси:

Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на телефон 08 00 84 77 15 или чрез онлайн чат на уебсайта Amazon Prime Video.

Categorized in: