Πώς μπορώ να ακυρώσω το Amazon League 1 Pass;

Φανταστείτε ένα τυπικό Σαββατόβραδο, αναπαυτικά στον καναπέ σας, ζώντας το πάθος του γαλλικού ποδοσφαίρου χάρη στο Ligue 1 Pass της Amazon. Αυτή η υπηρεσία που αλλάζει το παιχνίδι από το Amazon Prime Video σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε μαρκάρισμα, κάθε γκολ και κάθε στιγμή δόξας της αγαπημένης σας ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τι κάνετε όμως όταν έρθει η ώρα να γυρίσετε σελίδα;

Είτε πρόκειται για περιορισμούς στον προϋπολογισμό, είτε για μειωμένο ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα παιχνίδια, είτε για περιέργεια για εναλλακτικές λύσεις, όπως η κοινή χρήση συνδρομής μέσω του Sharesub, η απόφαση να διαγράψετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime Video δεν είναι ποτέ απλή.

Αυτό το άρθρο είναι ο βήμα προς βήμα οδηγός σας για να ακυρώσετε το Amazon Ligue 1 Pass σας με απόλυτη ψυχική ηρεμία, ενώ παράλληλα θα εξερευνήσετε οικονομικά αποδοτικές λύσεις για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το γαλλικό πρωτάθλημα. Ετοιμαστείτε να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα με αυτοπεποίθηση και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα, ίσως ακόμη και με το Sunday Night Football.

Ιστορικό του πρωταθλήματος 1 Pass

Η περιπέτεια της ροής αθλητικών μεταδόσεων αποκτά νέα διάσταση, με κολοσσούς όπως η Amazon να μπαίνουν στον συναρπαστικό κόσμο του γαλλικού ποδοσφαίρου από τον Αύγουστο του 2021. Αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο μερίδιο των δικαιωμάτων μετάδοσης της League 1 από την Uber Eats, η Amazon εκθρόνισε τον καθιερωμένο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Canal Plus. Η πρωτοβουλία αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, ιδίως με τους εμβληματικούς αγώνες στο Dimanche Soir Football.

Η είσοδος της Amazon στο ποδόσφαιρο

Φανταστείτε: είστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, με ένα χειριστήριο στα χέρια σας, έτοιμοι να ζήσετε τις συγκινήσεις των αγώνων της Ligue 1. Αυτό υπόσχεται η Amazon με την προσφορά Prime Video Ligue 1. Η πλατφόρμα streaming βίντεο της Amazon, που ξεκίνησε το 2016, έχει δυναμώσει όλο και περισσότερο με αυτή την εισβολή στον κόσμο του ποδοσφαίρου, προσφέροντας 8 από τους 10 αγώνες κάθε ημέρας του πρωταθλήματος, με σχολιασμό που μερικές φορές παρέχεται από ειδικούς όπως ο Τιερί Ανρί.

Αλλά κάθε απόλαυση έχει ένα τίμημα! Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, η πρόσβαση σε αυτή την εξαίσια προσφορά γίνεται μέσω της συνδρομής Amazon Prime Video με 5,99 ευρώ το μήνα, ακολουθούμενη από ένα πρόσθετο κόστος 12,99 ευρώ το μήνα για το Ligue 1 Pass. Ένας συνδυασμός που ανοίγει την πόρτα σε έναν πλούσιο και ποικίλο κόσμο ψυχαγωγίας, εκτός από τους ζωντανούς και επαναλαμβανόμενους αγώνες, με άλλα προγράμματα αφιερωμένα στη Ligue 1 πριν και μετά τους αγώνες, όπως το Dimanche Soir Football με τον Thierry Henry.

Η προσφορά League 1 Pass αναλυτικά Περιεχόμενο και κόστος

Ας δούμε τι έχει να προσφέρει η συνδρομή League 1 Pass. Είναι μια πραγματική απόλαυση για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου:

  • Αγώνες σε αφθονία: Φανταστείτε να παρακολουθείτε 8 από τους 10 αγώνες της Ligue 1 κάθε εβδομάδα, ζωντανά από το σαλόνι σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Τιερί Ανρί κατά τη διάρκεια της θητείας του ως παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα.
  • Παρακολούθηση a la carte: Είτε είστε ο τύπος που προγραμματίζει τις βραδιές των αγώνων σας είτε τις παρακολουθεί με καθυστέρηση, το Ligue 1 Pass προσαρμόζεται στο ρυθμό σας. Έχασες έναν αγώνα; Μην ανησυχείτε, είναι εκεί για εσάς για 7 ημέρες.
  • Ελευθερία σε όλες τις οθόνες: Είτε στη μικρή οθόνη ενός smartphone είτε στη μεγάλη οθόνη μιας έξυπνης τηλεόρασης, το Ligue 1 Pass σας ακολουθεί παντού. Είναι ποδόσφαιρο χωρίς σύνορα, στην τσέπη σας ή στο σαλόνι σας.
  • Προσαρμόστε την εμπειρία σας: με ή χωρίς σχολιασμό, με ή χωρίς υπότιτλους, ο έλεγχος της ζωντανής μετάδοσης είναι στα χέρια σας. Θέλετε να ξαναζήσετε έναν στόχο; Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανά πάσα στιγμή.

Αυτός ο θησαυρός κοστίζει 12,99 ευρώ το μήνα επιπλέον της συνδρομής σας στο Amazon Prime. Δεν είναι απλώς μια συνδρομή, είναι μια ανοιχτή πόρτα στον ζωντανό κόσμο της Ligue 1, προσβάσιμη από την άνεση του καναπέ σας.

Διαδικασία ακύρωσης του Pass League 1 Βήματα ακύρωσης

Σκέφτεστε να αποχαιρετήσετε το Ligue 1 Pass του Amazon Prime Video; Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε, βήμα προς βήμα:

  • Δικαίωμα υπαναχώρησης: Έχετε 14 ημέρες μετά την εγγραφή σας για να αλλάξετε γνώμη, χωρίς επιβάρυνση. Εάν έχετε ήδη πληρώσει, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Εγγυημένη ψυχική ηρεμία.
  • Διακοπή ανανέωσης: Μετά τις 14 ημέρες, διατηρείτε τον έλεγχο. Το πάσο ανανεώνεται κάθε μήνα, αλλά αν αποφασίσετε να το σταματήσετε, ενημερώστε μας πριν από την αρχή του επόμενου μήνα. Είναι απλό και ξεκάθαρο.

Σημαντική υπενθύμιση: αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime, το Ligue 1 Pass σας θα ακολουθήσει. Είναι ένα πακέτο, τελικά.

Επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon Επιλογές και στοιχεία επικοινωνίας

Χρειάζεστε βοήθεια με το Ligue 1 Pass ή τη συνδρομή σας στο Amazon Prime Video; Το Amazon έχει ό,τι χρειάζεστε:

  • Τηλεφωνικά: Ένα τηλεφώνημα και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Καλέστε 08 00 84 77 15 για γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια.
  • Στο διαδίκτυο: Προτιμήστε την ψηφιακή επαφή; Μεταβείτε στη σελίδα βοήθειας του Amazon και επιλέξτε το ερώτημά σας. Πανεύκολο!
  • En Direct: Χρειάζεστε άμεση απάντηση; Γι’ αυτό υπάρχει η διαδικτυακή συνομιλία της Amazon. Συνδεθείτε, κάντε την ερώτησή σας και αυτό είναι όλο.

Sharesub: Λύση διαμοιρασμού συνδρομών Μειώστε το κόστος με το Sharesub

Αγαπάτε το Ligue 1 Pass αλλά η τιμή του σας κάνει να διστάζετε; Να μια συμβουλή: Sharesub. Αυτή η πλατφόρμα φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις συνδρομές σας:

  • Ο διαμοιρασμός γίνεται εύκολα: Με το Sharesub, δημιουργήστε μια ομάδα κοινής χρήσης για το Ligue 1 Pass σας. Προσκαλέστε φίλους και γνωστούς και μοιραστείτε το κόστος!
  • Εξασφαλισμένη αποταμίευση: Κάθε μέλος της ομάδας πληρώνει το μερίδιό του. Το αποτέλεσμα; Η συνδρομή σας κοστίζει λιγότερο και όλοι κερδίζουν.
  • Αυτοματοποιημένη διαχείριση: το Sharesub φροντίζει τα πάντα. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Ligue 1 Pass και τον τρόπο ακύρωσής του; Ακολουθούν οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις:

1. Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Ligue 1 Pass και τον τρόπο ακύρωσής του; Ακολουθούν οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις:

Μπορώ να ακυρώσω το Ligue 1 Pass ανά πάσα στιγμή;
Απολύτως! Μετά το πέρας της περιόδου ανάληψης των 14 ημερών, μπορείτε να το ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

2. Αν ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Amazon Prime, τι θα συμβεί στο Ligue 1 Pass μου;

Η ακύρωση της συνδρομής σας στο Amazon Prime τερματίζει αυτόματα το Ligue 1 Pass.

3. Πόσο καιρό μετά την ακύρωση θα διακοπεί η πρόσβασή μου στο Ligue 1 Pass;

Η πρόσβασή σας λήγει στο τέλος του μήνα κατά τον οποίο ουσιαστικά καταγγέλλετε τη σύμβασή σας.

4. Μπορώ να μοιραστώ το Ligue 1 Pass μου με φίλους μέσω του Sharesub;

Ακριβώς! Το Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε νόμιμα το κόστος της συνδρομής σας με άλλους.

5. Υπάρχει πρόσθετο κόστος για να μοιραστώ τη συνδρομή μου μέσω του Sharesub;

Η Sharesub δεν χρεώνει επιπλέον για την κοινή χρήση συνδρομής.

6. Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πάσο League 1 και τον τρόπο ακύρωσής του; Ακολουθούν οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικά στο 08 00 84 77 15 ή μέσω διαδικτυακής συνομιλίας στον ιστότοπο του Amazon Prime Video.