Έχετε ήδη καταβροχθίσει όλες τις συνήθεις σειρές και ταινίες που δεν σας κρύβουν μυστικά. Αλλά μην πανικοβάλλεστε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την επόμενη εμμονή σας! Γνωρίζατε ότι οι πλατφόρμες streaming είναι γεμάτες από συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, ιδίως με θέμα τον αθλητισμό; Αυτές οι παραγωγές σας μεταφέρουν στα παρασκήνια των αγαπημένων σας αθλημάτων και σας δίνουν μια εικόνα της ζωής των αθλητών.

Ποια ντοκιμαντέρ πρέπει να παρακολουθήσω στο Netflix;

Tour de France: Στην καρδιά του πελοτόν

Tour de France: Unchained ©Netflix

Αυτό το ντοκιμαντέρ σας μεταφέρει στην καρδιά ενός από τους μεγαλύτερους αγώνες ποδηλασίας στον κόσμο, τον Γύρο της Γαλλίας. Θα βυθιστείτε στην ένταση του αγώνα, ακολουθώντας τους αναβάτες και τις ομάδες τους στα εξαντλητικά στάδια αυτής της θρυλικής διοργάνωσης. Θα ανακαλύψετε τις θυσίες, τις στρατηγικές και τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από αυτό το απαιτητικό άθλημα.

– Φόρμουλα 1: Οδηγοί της μοίρας τους

Formula 1: Drive to Survive ©Netflix

Μια βουτιά στον συναρπαστικό κόσμο της Formula 1. Θα παρακολουθήσετε τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του αθλήματος, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ιστορίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν για να φτάσουν στο αποκορύφωμα της καριέρας τους. Αυτό το ντοκιμαντέρ θα απευθύνεται τόσο σε ειδικούς όσο και σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν το άθλημα.

– McGregor Forever

McGregor Forever ©Netflix

Αυτό το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την καριέρα του διάσημου μαχητή των μικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) Conor McGregor . Από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι τη διεθνή καταξίωση, θα ανακαλύψετε τον παθιασμένο και αμφιλεγόμενο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού αθλητή.

– Ο τελευταίος χορός

Ο τελευταίος χορός ©Netflix

Αυτό το ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε, ανατρέχει τη θρυλική καριέρα του αριθμού 23 Μάικλ Τζόρνταν και της ομάδας μπάσκετ Chicago Bulls τη δεκαετία του ’90. Μέσα από πρωτόγνωρο αρχειακό υλικό και συγκλονιστικές προσωπικές μαρτυρίες, θα παρακολουθήσετε τη ραγδαία άνοδο του Τζόρνταν και την κληρονομιά που άφησε αυτή η εξαιρετική ομάδα.

💡 Αν δεν είστε συνδρομητής στο Netflix ➡️ Εγγραφείτε στο φθηνό Netflix

Ποια ντοκιμαντέρ μπορώ να παρακολουθήσω στο Amazon PrimeVideo;

Σειρά “Όλα ή τίποτα

Όλα ή τίποτα Arsenal ©AmazonPrimeVideo

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ μπαίνει στα παρασκήνια διαφόρων παγκοσμίου φήμης αθλητικών ομάδων, προσφέροντας μια μοναδική εικόνα της ζωής των επαγγελματιών αθλητών και των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν μέσα σε έναν σύλλογο. Από τους συλλόγους αμερικανικού ποδοσφαίρου μέχρι τις ομάδες ράγκμπι και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάθε σεζόν σας μεταφέρει στην ταραχώδη και συναισθηματική καθημερινή ζωή αυτών των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

Ντιέγκο Μαραντόνα

Μαραντόνα: Ευλογημένο όνειρο ©AmazonPrimeVideo

Η ταραχώδης ζωή του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μαραντόνα. Ανακαλύψτε τη ραγδαία άνοδο αυτής της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας, καθώς και τα σκαμπανεβάσματα μιας καριέρας που σημαδεύτηκε από στιγμές δόξας και αμφισβήτησης.

Roland Garros: Χτίζοντας τον θρύλο

Δείτε τα παρασκήνια του διάσημου τουρνουά τένις Roland Garros. Από τις προετοιμασίες μέχρι τις πιο έντονες στιγμές του αγώνα, θα ζήσετε τον ενθουσιασμό αυτού του τουρνουά Grand Slam και θα ανακαλύψετε την πλούσια ιστορία αυτού του εμβληματικού χώρου.

💡 Αν δεν είστε συνδρομητής στο Amazon PrimeVideo ➡️ Εγγραφείτε στο Amazon PrimeVideo φθηνά

Ποια ντοκιμαντέρ να παρακολουθήσετε στο Disney+;

Wrexham Καλώς ήλθατε

Καλώς ήρθατε στο Wrexham ©DinseyPlus

Ακολουθήστε την απίστευτη περιπέτεια των διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ Ryan Reynolds και Rob McElhenney καθώς αποκτούν μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Ουαλία . Γίνετε μάρτυρες των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν για να μετατρέψουν τον σύλλογο σε επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

S.O.S Beckham

S.O.S. Beckham ©DinseyPlus

Αυτό το ντοκιμαντέρ σας βυθίζει στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθώντας την εμπνευσμένη ιστορία της ομάδας Angel City FC, που συνιδρύθηκε από τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μάθετε πώς αυτή η ομάδα προσπαθεί να αλλάξει το τοπίο στον επαγγελματικό αθλητισμό, εστιάζοντας στην ισότητα των φύλων και παρέχοντας ευκαιρίες σε ταλαντούχες παίκτριες.

Οι Matildas

Matildas : Ο κόσμος στα πόδια μας ©DinseyPlus

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αυστραλίας, γνωστή ως Matildas . Θα παρακολουθήσετε το αξιοσημείωτο ταξίδι τους, τις νίκες και τις προκλήσεις τους, ενώ θα ανακαλύψετε τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Mike

Mike ©DinseyPlus

Ο Mike Tyson, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών. Γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1966 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και άφησε το στίγμα του στην ιστορία του αθλήματος με τη δύναμη, το επιθετικό στυλ πάλης και τη χαρισματική του προσωπικότητα.

💡 Εάν δεν είστε συνδρομητής του Disney+ ➡️ Εγγραφείτε στο Disney+ φθηνά

Εν κατακλείδι, οι πλατφόρμες ροής Netflix, Amazon Prime Video και Disney+ δεν προσφέρουν μόνο διασκεδαστικές σειρές και ταινίες, αλλά και μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα αθλητικά ντοκιμαντέρ.