Από τις αρχές Ιουλίου, η σειρά “The Last of Us”, παραγωγή της HBO, δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Amazon Prime Video. Αν είστε οπαδός της σειράς, ίσως αναρωτιέστε πού μπορείτε να την παρακολουθήσετε από εδώ και στο εξής. Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.

Γιατί δεν μπορώ να βρω το The Last of Us στο Prime Video;

Το Amazon Prime Video απέσυρε πρόσφατα τη σειρά “The Last of Us” από τον κατάλογό του. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε τη σειρά στο Warner Pass του Amazon. Εάν είστε ήδη συνδρομητής του Prime Video, μπορείτε τώρα να εγγραφείτε στο Warner Pass.

💡 Αν δεν είστε ακόμη συνδρομητής του Warner Pass ➡️ Αποκτήστε το Warner Pass φθηνά

Δεν είμαι συνδρομητής του Prime Video, τι πρέπει να κάνω;

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Amazon καθώς και στο Warner Pass, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινή συνδρομή Amazon Prime Video. Απλώς επισκεφθείτε ιστότοπους κοινής χρήσης συνδρομής όπως το Sharesub. com και εγγραφείτε στο Prime Video με το Warner Pass. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να μειώσετε το ποσό που πληρώνετε κάθε μήνα και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας σειρές.

Ποιο κανάλι μεταδίδει το The Last of Us;

Το “The Last of Us” είναι μια σειρά παραγωγής του HBO. Είναι διαθέσιμο στο Warner Pass του Amazon Prime Video. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να το παρακολουθήσετε στο HBO MAX.

Γιατί η σειρά αποσύρθηκε από το Prime Video;

Το Amazon Prime Video δεν εξήγησε γιατί η σειρά αποσύρθηκε από τον κατάλογό του. Ωστόσο, τώρα είναι διαθέσιμη στο Warner Pass του Amazon Prime Video.

Θα είναι η σειρά διαθέσιμη ξανά στο Prime Video;

Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή της σειράς στο Amazon Prime Video, αλλά προς το παρόν θα είναι προσβάσιμη μόνο μέσω του Warner Pass.

Categorized in: