Πρόγραμμα προστασίας αγοραστών

Στη Sharesub, θέλουμε οι αγοραστές να μπορούν να κάνουν τις συνδρομές τους με ασφάλεια: για κάθε αγορά έχετε συστηματικά την προστασία των συν-συνδρομητών, και σας διαβεβαιώνουμε για τη σωστή λειτουργία ή την επιστροφή χρημάτων.

Εξασφάλιση κεφαλαίων

Η λειτουργία και η συμμόρφωση της συνδρομής σας είναι εγγυημένη: μόλις επαληθευτεί η κάρτα πληρωμής σας, τα χρήματά σας είναι ασφαλή σε ένα λογαριασμό μεσεγγύησης μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Τα χρήματά σας δεν θα μεταβιβαστούν στον κάτοχο της συνδρομής μέχρι να παρέλθει ο μήνας της συνδρομής χωρίς προβλήματα.

Ασφαλείς ανταλλαγές

Μετά την αγορά αποκτάτε πρόσβαση στη συνδρομή και στις πληροφορίες που παρέχονται από τον διοργανωτή. Αν αυτό δεν είναι αρκετό ή αν απαιτείται πρόσκληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές, ελεγχόμενο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων για να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή. Όλες οι ανταλλαγές σε αυτή τη συνομιλία επιτρέπουν στην ομάδα μας να διενεργήσει έναν ενδελεχή έλεγχο και να κρατήσει αρχείο.

Γρήγορη και εύκολη αποπληρωμή

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε καταγγελία εάν τα αιτήματά σας προς τον ιδιοκτήτη δεν έχουν ευοδωθεί εντός 24 ωρών: η ομάδα μας θα προβεί σε ελέγχους και θα ακυρώσει την κράτησή σας δωρεάν, εάν είναι απαραίτητο.


Μπορείτε να αγοράσετε με ηρεμία. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα εάν το :

  • δεν λειτουργεί,
  • δεν λειτουργεί πλέον και δεν έχετε καμία απάντηση από τον ιδιοκτήτη,
  • δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του

Απλά κάντε κλικ στο ‘Παράπονα & Επιστροφές’ στη σελίδα της συνδρομής εντός 48 ωρών από τη λήψη της συνδρομής.

Προφυλάξεις

Μην αγοράζετε πανομοιότυπες συνδρομές περιμένοντας απάντηση από τον ιδιοκτήτη της συνδρομής: μόλις κάνετε μια παραγγελία, δεσμεύεστε για τον τρέχοντα μήνα, αν η συνδρομή λειτουργεί καλά.

Να είστε προσεκτικοί όταν κάποιος σας ζητά ή σας στέλνει έναν αριθμό τηλεφώνου / e-mail Εδώ εγγυόμαστε την ασφάλεια των ανταλλαγών σας, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε στον πίνακα μηνυμάτων για να συνομιλήσετε και να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή πληρωμή Sharesub για τις συναλλαγές σας. Εάν έχετε πρόβλημα με τη συνδρομή και οι ανταλλαγές δεν έχουν πραγματοποιηθεί στην ασφαλή συνομιλία της Sharesub, δεν θα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε την προστασία αγοραστή που περιγράφεται παραπάνω.

Δείτε επίσης τις Συχνές Ερωτήσεις μας, οι οποίες καλύπτουν πολλά άλλα θέματα.