Program zaščite kupcev

V Sharesubu želimo, da bi kupci lahko varno sklenili svoje naročnine: za vsak nakup imate sistematično zaščito so-naročnikov, mi pa vam zagotavljamo pravilno delovanje ali vračilo.

Zagotavljanje sredstev

Zagotovljeno je delovanje in skladnost vaše naročnine: ko je vaša plačilna kartica preverjena, je vaš denar do konca tekočega meseca na varnem na skrbniškem računu. Vaš denar bo prenesen na lastnika naročnine šele po nemotenem poteku naročniškega meseca.

Varne izmenjave

Po nakupu pridobite dostop do naročnine in informacij, ki jih zagotovi organizator. Če to ne zadostuje ali če je potrebno povabilo, lahko z organizatorjem komunicirate prek varnega in moderiranega sistema za pošiljanje sporočil. Vse izmenjave v tem klepetu omogočajo naši ekipi, da opravi temeljit pregled in vodi evidenco.

Hitro in enostavno odplačevanje

Če vaše zahteve lastniku niso bile uspešne v 24 urah, lahko vložite pritožbo: naša ekipa bo opravila pregled in po potrebi brezplačno preklicala vašo rezervacijo.


Kupujete lahko mirno. V skladu z našimi pogoji in določili vam bomo povrnili denar, če bo vaš :

  • ne deluje,
  • ne deluje več, lastnik pa vam ne odgovori,
  • ni v skladu z opisom.

V 48 urah po sklenitvi naročniškega razmerja preprosto kliknite “Pritožbe in vračila” na strani z naročnino.

Previdnostni ukrepi

Ne kupujte enakih naročnin, medtem ko čakate na odgovor lastnika naročnine: takoj ko oddate naročilo, ste zavezani za tekoči mesec, če naročnina dobro deluje.

Bodite previdni, ko vas nekdo prosi za telefonsko številko ali vam pošlje e-pošto Tukaj zagotavljamo varnost vaših izmenjav, zato vam svetujemo, da ostanete na oglasni deski za klepet in za svoje transakcije uporabite varno plačilo Sharesub. Če imate težave z naročnino in izmenjave niso potekale v varnem klepetu Sharesub, ne bomo mogli aktivirati zgoraj opisane zaščite kupca.

Oglejte si tudi pogosto zastavljena vprašanja, ki obravnavajo številne druge teme.