Ostajien suojaohjelma

Sharesubissa haluamme, että ostajat voivat tehdä tilauksensa turvallisesti: jokaisesta ostoksesta sinulla on järjestelmällisesti kanssatilaajien suoja, ja me takaamme sinulle oikean toiminnan tai hyvityksen.

Varojen turvaaminen

Tilauksesi toiminta ja sääntöjenmukaisuus on taattu: kun maksukorttisi on vahvistettu, rahasi ovat turvassa escrow-tilillä kuluvan kuukauden loppuun asti. Rahasi siirretään tilauksen omistajalle vasta, kun tilauskuukausi on kulunut ongelmitta.

Turvallinen vaihto

Pääset käyttämään tilausta ja järjestäjän tarjoamia tietoja oston jälkeen. Jos tämä ei riitä tai jos tarvitset kutsun, voit olla yhteydessä järjestäjään suojatun, valvotun viestijärjestelmän kautta. Kaikkien tässä chatissa käytyjen keskustelujen avulla tiimimme voi suorittaa perusteellisen tarkastuksen ja pitää niistä kirjaa.

Nopea ja helppo takaisinmaksu

Lopuksi sinulla on mahdollisuus tehdä valitus, jos pyyntösi omistajalle eivät ole onnistuneet 24 tunnin kuluessa: tiimimme tekee tarkistuksia ja peruuttaa varauksesi tarvittaessa veloituksetta.


Voit ostaa mielenrauhassa. Ehtojemme mukaisesti hyvitämme sinulle rahasi, jos :

  • ei toimi,
  • ei enää toimi eikä omistaja vastaa sinulle,
  • ei vastaa kuvaustaan

Napsauta tilaussivulla kohtaa “Valitukset ja palautukset ” 48 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä.

Varotoimenpiteet

Älä osta identtisiä tilauksia odottaessasi vastausta tilauksen omistajalta: heti tilauksen tehtyäsi olet sitoutunut kuluvaksi kuukaudeksi, jos tilaus toimii hyvin.

Ole varovainen, kun joku kysyy tai lähettää sinulle puhelinnumeron / sähköpostin Täällä takaamme vaihtojen turvallisuuden, minkä vuoksi suosittelemme sinua pysymään keskustelupalstalla keskustelemaan ja käyttämään suojattua Sharesub-maksua tapahtumiin. Jos sinulla on ongelmia tilauksen kanssa, eikä vaihtoja ole tehty Sharesubin suojatussa chatissa, emme voi aktivoida edellä kuvattua ostajan suojaa.

Katso myös usein kysytyt kysymykset, jotka kattavat monia muita aiheita.