Kopersbeschermingsprogramma

Bij Sharesub willen we dat kopers zich veilig kunnen abonneren: bij elke aankoop heb je systematisch de bescherming van mede-abonnees en verzekeren we je van de juiste werking of terugbetaling.

Geld veiligstellen

De werking en naleving van je abonnement is gegarandeerd: zodra je betaalkaart is geverifieerd, staat je geld veilig op een geblokkeerde rekening tot het einde van de lopende maand. Je geld wordt pas doorgegeven aan de eigenaar van het abonnement als de abonnementsmaand zonder problemen is verlopen.

Beveiligde uitwisselingen

Je krijgt toegang tot het abonnement en de informatie van de organisator na de aankoop. Als dat niet genoeg is, of als een uitnodiging nodig is, kun je een beveiligd, gemodereerd berichtensysteem gebruiken om met de organisator te communiceren. Alle uitwisselingen in deze chat stellen ons team in staat om een grondige controle uit te voeren en bij te houden.

Snelle en gemakkelijke terugbetaling

Tot slot heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen als je verzoeken aan de eigenaar niet binnen 24 uur zijn ingewilligd: ons team zal controles uitvoeren en indien nodig je reservering kosteloos annuleren.


Je kunt met een gerust hart kopen. In overeenstemming met onze algemene voorwaarden betalen we je terug als je :

  • werkt niet,
  • werkt niet meer en je hebt geen reactie van de eigenaar,
  • niet voldoet aan de beschrijving

Klik binnen 48 uur na het afsluiten van het abonnement op ‘Klachten & Restituties ‘ op de abonnementspagina.

Voorzorgsmaatregelen

Koop geen identieke abonnementen terwijl je wacht op een reactie van een abonnementseigenaar: zodra je een bestelling plaatst, ben je vastgelegd voor de huidige maand als het abonnement goed werkt.

Wees voorzichtig als iemand je een telefoonnummer/e-mail vraagt of stuurt. Wij garanderen de veiligheid van je uitwisselingen, daarom raden we je aan om op het prikbord te blijven om te chatten en de beveiligde Sharesub-betaling te gebruiken voor je transacties. Als je een probleem hebt met het abonnement en de uitwisselingen hebben niet plaatsgevonden via de beveiligde chat van Sharesub, dan kunnen we de kopersbescherming zoals hierboven beschreven niet activeren.

Zie ook onze Veelgestelde vragen, die over veel andere onderwerpen gaan.