Program för skydd av köpare

På Sharesub vill vi att köpare ska kunna göra sina prenumerationer på ett säkert sätt: för varje köp har du systematiskt skydd av medprenumeranter, och vi försäkrar dig om att det fungerar korrekt eller återbetalning.

Säkerställande av medel

När ditt betalkort har verifierats är dina pengar säkra på ett spärrat konto fram till slutet av den aktuella månaden. Dina pengar kommer inte att överföras till ägaren av abonnemanget förrän abonnemangsmånaden har passerat utan problem.

Säkra utbyten

Du får tillgång till den prenumeration och information som arrangören tillhandahåller efter köpet. Om det inte räcker, eller om det krävs en inbjudan, kan du använda ett säkert, modererat meddelandesystem för att kommunicera med arrangören. Alla utbyten i denna chatt gör det möjligt för vårt team att utföra en grundlig kontroll och registrera dem.

Snabb och enkel återbetalning

Slutligen har du möjlighet att lämna in ett klagomål om dina önskemål till ägaren inte har tillgodosetts inom 24 timmar: vårt team kommer att utföra kontroller och avboka din bokning kostnadsfritt om det behövs.


Du kan köpa med lugn och ro. I enlighet med våra villkor kommer vi att återbetala dig om din :

  • fungerar inte,
  • inte längre fungerar och du har inte fått något svar från ägaren,
  • överensstämmer inte med beskrivningen

Klicka på “Klagomål och återbetalningar” på prenumerationssidan inom 48 timmar efter att du har tecknat prenumerationen.

Försiktighetsåtgärder

Köp inte identiska abonnemang medan du väntar på svar från en abonnemangsägare: så snart du gör en beställning förbinder du dig för den aktuella månaden om abonnemanget fungerar bra.

Var försiktig när någon ber dig om eller skickar dig ett telefonnummer/e-postnummer Här garanterar vi säkerheten för dina utbyten, vilket är anledningen till att vi råder dig att stanna kvar på anslagstavlan för att chatta och använda den säkra Sharesub-betalningen för dina transaktioner. Om du har problem med abonnemanget och utbytet inte har skett via Sharesubs säkra chatt, kommer vi inte att kunna aktivera det köparskydd som beskrivs ovan.

Se även våra Vanliga frågor, som behandlar många andra ämnen.