Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua sen toiminnan ymmärtämisessä? Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi? Teemme kaikkemme, jotta voimme vastata sinulle 24 tunnin kuluessa.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta sinun ei tarvitse odottaa 😉.

Live-tuki

Käytä sivun oikeassa alareunassa olevaa viestijärjestelmää, jotta voit puhua Sharesub-tiimin jäsenen kanssa ja esittää mahdolliset kysymyksesi.
Se on nopeaa ja helppoa!

Organisatorisista syistä, koska foorumilla on paljon asiakkaita, käsitellään vain tilaussivulla olevan valituspainikkeen tai tukipostilaatikon (joka on kaikkien sivuston sivujen oikeassa alareunassa) kautta tehdyt pyynnöt.

Viimeisenä keinona voit ottaa meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen, mutta sinun on ymmärrettävä, että emme voi luokitella pyyntöäsi, jolloin tiimimme aika kuluu hukkaan, ja että se käsitellään siksi alhaisimmalla prioriteetilla.

Tästä syystä pyydämme jälleen kerran, että annat etusijan pikaviestien välityksellä annettavalle tuelle.

Oikeudelliset ilmoitukset

Jos haluat ilmoittaa tekijänoikeuksia loukkaavasta sisällöstä tai tehdä DMCA-vaatimuksen, ota yhteyttä seuraavaan osoitteeseen:

⚠️ Huomaa: pyyntöjä, jotka eivät liity näihin teemoihin, ei käsitellä. vastata eikä niitä välitetä huoltopalveluumme. Kaikissa muissa asioissa lähetä pyyntösi tukikeskustelusivulla.

Vastausta ei anneta, jos pyyntösi koskee tilauksiasi tai alustan toimintaa: katso näitä koskevat vaihtoehdot edellä tällä sivulla.