Pišite nam

Potrebujete pomoč pri razumevanju delovanja? Imate vprašanja o naročnini? Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v 24 urah.

Oglejte si pogosto zastavljena vprašanja, da vam ne bo treba čakati 😉

Podpora v živo

Uporabite sistem sporočil na spodnjem desnem robu strani in se pogovorite s članom ekipe Sharesub ter mu zastavite morebitna vprašanja.
Hitro in enostavno!

Zaradi velikega števila strank na platformi bodo iz organizacijskih razlogov obdelane samo zahteve, ki bodo oddane prek gumba za pritožbe na strani za naročnino ali prek poštnega predala za podporo (dostopen spodaj desno na vseh straneh na spletnem mestu).

V skrajnem primeru nas lahko kontaktirate na naslednjo e-pošto, vendar morate razumeti, da s tem ne moremo razvrstiti vaše zahteve, kar pomeni, da naša ekipa zapravlja čas, in da bo zato obravnavana z najnižjo stopnjo prioritete.

Zato vas ponovno prosimo, da prednostno uporabljate podporo prek takojšnjega sporočanja.

Pravna obvestila

Če želite prijaviti vsebino, ki krši avtorske pravice, ali vložiti zahtevek DMCA, se samo v ta namen obrnite na naslednji naslov:

⚠️ Upoštevajte: zahtevki, ki niso povezani s temi temami, ne bodo obravnavani. odgovorjene in jih ne bomo posredovali naši poprodajni službi. Za vse druge zadeve pošljite zahtevo na strani za klepet s podporo.

Če se vaša zahteva nanaša na vaše naročnine ali delovanje platforme, vam ne bomo odgovorili: za to glejte zgornje možnosti na tej strani.