Politika zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: http://www.sharesub.com.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Vsebina

Ko obiskovalci ustvarjajo vsebino na spletnem mestu, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcih za ustvarjanje, ter obiskovalčev naslov IP in niz uporabniškega agenta brskalnika, da bi lažje odkrili neželeno pošto.

Osebni podatki

Ko ustvarite račun, se osebni podatki, ki jih dodate v obrazce, shranijo, da bi vam pomagali deliti stroške naročnin z drugimi člani. Ti podatki bodo posredovani našemu obdelovalcu plačil, družbi Stripe ali kateremu koli drugemu obdelovalcu plačil v skladu z našimi pogoji in določili. Ti podatki so lahko shranjeni tudi v našem sistemu za upravljanje odnosov s stiki, da bi nam pomagali zagotoviti potrebne informacije o stanju vašega računa.

Vaše ime, priimek, mesto in država bodo vidni osebam, s katerimi boste delili zasebne povezave, na strani z naročnino.

Mediji

Če na spletno mesto naložite slike, bodo te slike shranjene na enak način kot vaši osebni podatki.

Podatki o plačilu

Podatki, ki jih posredujete za upravljanje svojih plačil, so shranjeni samo na varnih strežnikih našega partnerja Stripe, ki je v skladu s standardom PCI-DSS pooblaščen za izvajanje teh nalog.

Kontaktni obrazci

Vse informacije, ki nam jih pošljete prek kontaktnih obrazcev ali e-pošte, bodo shranjene v naši službi za pomoč uporabnikom.

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, lahko izberete, da se vaše ime, e-poštni naslov in spletna stran shranijo v piškotke. Te so namenjene vašemu udobju, tako da vam ni treba ponovno vnašati svojih podatkov, ko zapišete drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se izbriše, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, nastavimo tudi več piškotkov za zapis vaših podatkov za prijavo in izbire prikaza na zaslonu. Piškotki povezave trajajo dva dni, piškotki možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete možnost “Zapomni si me”, bo vaša povezava trajala štirinajst dni. Če se odjavite iz računa, se piškotki za prijavo izbrišejo.

Če spremenite ali objavite članek, se v vaš brskalnik shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in zgolj označuje identifikator elementa, ki ste ga pravkar spremenili. Po enem dnevu poteče.

Vključena vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vključena vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vključujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to integrirano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z integrirano vsebino, če imate račun in ste povezani s tem spletnim mestom.

Analitika

S kom delimo vaše podatke

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. Tako lahko prepoznamo in samodejno odobrimo vse nadaljnje komentarje, namesto da bi jih dali v čakalno vrsto za moderiranje.

Pri uporabnikih, ki se registrirajo na našem spletnem mestu, osebne podatke, ki jih posredujejo, shranimo tudi v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledajo in spremenijo svoje osebne podatke (razen da ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Te informacije lahko pregledujejo in spreminjajo tudi skrbniki spletnega mesta. Če želite izbrisati svoj račun in svoje osebne podatke, nam pišite na [email protected] z istim e-poštnim naslovom, kot ga uporabljate za svoj račun, in v zadevo vpišite “izbriši moj račun”. Vaš račun bo izbrisan v 30 dneh.

Kakšne pravice imate v zvezi s svojimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu, nas lahko prosite, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v upravne, pravne ali varnostne namene.

Vaši kontaktni podatki

Če nas želite kontaktirati v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, nam pišite na [email protected].