Kontakt os

Har du brug for hjælp til at forstå, hvordan det fungerer? Har du spørgsmål til dit abonnement? Vi vil gøre vores yderste for at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Tag et kig på de ofte stillede spørgsmål, så du ikke behøver at vente 😉.

Live support

Brug beskedsystemet nederst til højre på siden til at tale med et medlem af Sharesub-teamet og stille eventuelle spørgsmål.
Det er hurtigt og nemt!

Af organisatoriske årsager, i betragtning af det store antal kunder på platformen, vil kun anmodninger, der fremsættes via klageknappen på abonnementssiden eller via supportpostkassen (tilgængelig nederst til højre på alle sider på webstedet), blive behandlet.

Som en sidste udvej kan du kontakte os på følgende e-mail, men du må forstå, at det ikke giver os mulighed for at kategorisere din anmodning og dermed spilde vores teams tid, og at den derfor vil blive behandlet med laveste prioritet.

Af denne grund vil vi igen bede dig om at prioritere support via instant messaging.

Juridiske meddelelser

Hvis du ønsker at rapportere indhold, der krænker ophavsretten, eller fremsætte et DMCA-krav, og kun til dette formål, bedes du kontakte følgende adresse:

⚠️ Bemærk: anmodninger, der ikke er relateret til disse temaer, vil ikke blive blive besvaret og vil ikke blive sendt videre til vores eftersalgsservice. For alle andre spørgsmål bedes du indsende din anmodning på siden Support Chat.

Der vil ikke blive givet noget svar, hvis din anmodning vedrører dine abonnementer eller driften af platformen: for disse, se mulighederne ovenfor på denne side.