Μοιράζεστε μια συνδρομή Amazon Prime Video ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στο άρθρο που γράψαμε για το θέμα αυτό; Συγχαρητήρια!

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια της συνδρομής σας; Το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς!

Κατά την εξέταση να μοιραστείτε ένα Amazon Prime βίντεο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διαφορετικές μεθόδους που έχετε στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία για όλους τους συν-συνδρομητές.

Κοινή χρήση αναγνωριστικών

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την κοινή χρήση των στοιχείων του λογαριασμού Amazon Prime Video με τους συν-συνδρομητές, δίνοντάς τους πρόσβαση στην απευθείας ροή.

Προσοχή! Αυτή η μέθοδος μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές, ιδίως όταν ένας συν-συνδρομητής προσπαθεί να πραγματοποιήσει μη εξουσιοδοτημένες αγορές από τον κοινόχρηστο λογαριασμό.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σύνδεσμος

Μια πιο ασφαλής εναλλακτική λύση για την κοινή χρήση των συνδρομών είναι να συνδέσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συν-συνδρομητών με τον λογαριασμό Amazon Prime Video. Με αυτή τη μέθοδο, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού πραγματοποιεί τη σύνδεση.

Ο συν-συνδρομητής πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη και να του δώσει τη διεύθυνση που θα συνδεθεί με τον κοινόχρηστο λογαριασμό. Η προσέγγιση αυτή παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, αποτρέποντας την εσφαλμένη ταυτοποίηση και την κατάχρηση, αλλά απαιτεί συντονισμό μεταξύ των δύο μερών.

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας

Πριν από την κοινή χρήση μιας συνδρομής, προτείνουμε στους ιδιοκτήτες να λάβουν ορισμένα μέτρα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του λογαριασμού τους:

Γονικός έλεγχος Prime Video

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ορίσετε περιορισμούς στο περιεχόμενο βίντεο ή στο περιεχόμενο που μπορεί να αγοραστεί στο λογαριασμό σας. Απαιτεί την εισαγωγή ενός κωδικού PIN για την παράκαμψη αυτών των περιορισμών, οι οποίοι ισχύουν για όλα τα προφίλ λογαριασμού.

Πώς μπορώ να εισαγάγω έναν κωδικό PIN ασφαλείας;

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα:

I. Ανοίξτε την εφαρμογή Prime Video ή αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα στο διαδίκτυο.

II. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Στο iOS/Android (ή Android), πατήστε στην καρτέλα “Προφίλ”. Καρτέλα “Προφίλστο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις”. Ρυθμίσεις“. Στη συνέχεια, πατήστε στο “ Γονικός έλεγχος”.” και στη συνέχεια στο Prime Video PIN“. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Amazon.
  • Στο διαδίκτυο: Μεταβείτε στη σελίδα “Τα προφίλ σας”. Κάντε κλικ στο “ Τροποποίηση προφίλ ” και στη συνέχεια στο προφίλ του κατόχου του λογαριασμού. Από αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί “Διαχείριση”. Διαχείριση“. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Amazon.

III. Τέλος, μεταβείτε στη σελίδα “PIN και κλειδαριές λογαριασμού”:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί “ Δημιουργία“κουμπί δίπλα στο PIN λογαριασμού Prime Video“.
  2. Στο “ Δημιουργία κωδικού PIN λογαριασμού“, πληκτρολογήστε τον κωδικό PIN της επιλογής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “. Συνέχεια“.

Παρακολούθηση συναλλαγών Amazon Pay

Εάν λάβετε ύποπτες χρεώσεις Amazon Pay στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην πιστωτική σας κάρτα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αναζητήστε την αντίστοιχη συναλλαγή στο “ Δραστηριότητα“.
  2. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Λεπτομέρειες και υποστήριξη“.
  3. Τέλος, επιλέξτε “ Καταθέστε μια αξίωση στο πλαίσιο της Εγγύησης από το Α έως το Ω ” ή Αναφορά απάτης ή κατάχρησης ” από το αναπτυσσόμενο μενού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Με αυτά τα μέτρα ασφαλείας, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime Video με απόλυτη εμπιστοσύνη! Αυτές οι μέθοδοι προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια του λογαριασμού για όλους τους συν-συνδρομητές.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την κοινή χρήση των συνδρομών Amazon Prime Video, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή σας!