Споделяте ли абонамент за Amazon Prime Video, като следвате инструкциите, посочени в статията, която написахме по този въпрос? Поздравления!

Имате ли въпроси относно сигурността на абонамента си? Следващата статия е за вас!

Когато разглеждате споделяне на Amazon Prime видео, е важно да разберете различните методи, с които разполагате, за да осигурите безпроблемно и сигурно преживяване за всички съабонати.

Споделяне на идентификатори

Този метод включва споделяне на данните за акаунта в Amazon Prime Video със съабонати, което им дава достъп до директно стрийминг.

Внимание! Този метод може да доведе до усложнения, особено когато съабонат се опита да направи неоторизирани покупки от общия акаунт.

Адрес за електронна поща Асоциация

По-сигурна алтернатива за споделяне на абонаменти е свързването на имейл адресите на съабонатите с акаунта в Amazon Prime Video. При този метод връзката се осъществява от собственика на акаунта.

Съабонатът трябва първо да се свърже със собственика и да му предостави адреса, който ще бъде свързан със споделения акаунт. Този подход осигурява допълнително ниво на сигурност, като предотвратява неправилната идентификация и злоупотреба, но изисква координация между двете страни.

Превантивни мерки за безопасност

Преди да споделите абонамент, препоръчваме на собствениците да предприемат определени стъпки, за да гарантират сигурността на своя акаунт:

Prime Video Родителски контрол

Тази функция ви позволява да зададете ограничения за видеосъдържанието или съдържанието, което може да бъде закупено в акаунта ви. За да заобиколите тези ограничения, които важат за всички профили на сметките, трябва да въведете ПИН код.

Как да въведа защитен ПИН код?

Кликнете тук, за да научите повече:

I. Отворете приложението Prime Video или отворете страницата в интернет.

II. Следвайте стъпките по-долу:

  • В iOS/Android (или Android) докоснете раздела “Профили”. Таб “Профилив горната част на екрана, след което изберете иконата “Settings” (Настройки). Настройки“. След това докоснете “ Родителски контрол“, след което натиснете ПИН на Prime Video“. Ако бъдете подканени, въведете данните за профила си в Amazon.
  • В интернет: Отидете на страницата “Вашите профили”. Кликнете върху “ Промяна на профила ” и след това на профила на титуляра на сметката. На тази страница щракнете върху бутона “Manage” (Управление). Управление на“. Ако бъдете подканени, въведете данните за профила си в Amazon.

III. И накрая отидете на страницата “ПИН код на акаунта и ключалки“:

  1. Кликнете върху бутона “ Създаване на” до бутона ПИН код на акаунт в Prime Video“.
  2. На “ Създаване на ПИН код на акаунт“въведете избрания от вас ПИН код, след което щракнете върху “. Продължете“.

Наблюдение на транзакциите на Amazon Pay

Ако в банковото си извлечение или в кредитната си карта получите подозрителни такси от Amazon Pay, моля, следвайте следните стъпки:

  1. Търсене на съответната операция в “ Дейност“.
  2. След това кликнете върху Подробности и поддръжка“.
  3. Накрая изберете “ Подаване на иск по гаранцията от А до Я ” или Докладване на измама или злоупотреба ” от падащото меню.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

С тези мерки за сигурност можете да споделяте абонамента си за Amazon Prime Video с пълна увереност! Тези методи предлагат по-голяма гъвкавост, като същевременно запазват сигурността на акаунтите на всички съабонати.

Ако имате някакви въпроси относно споделянето на абонаменти за Amazon Prime Video, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да се възползвате максимално от абонамента си!