Βγάλατε το RMC Sport για να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, αλλά η σεζόν έχει τελειώσει; Μην πανικοβάλλεστε, θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας RMC Sport, ώστε να τον ενεργοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε! Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα 😎

Τύποι συνδρομών RMC Sport

Συνδρομές με δέσμευση

Η RMC Sport προσφέρει μια σειρά από πακέτα συνδρομής για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των χρηστών της. Από αυτές, η επιλογή δέσμευσης προσφέρει ένα βαθμό σταθερότητας, ιδανικό για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν αδιάλειπτη πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Οι συνδρομές αυτές μπορούν να συναφθούν απευθείας με την RMC Sport ή μέσω συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης, όπως η SFR. Προσφέρουν γενικά μια καθορισμένη περίοδο δέσμευσης, μετά την οποία ο συνδρομητής είναι ελεύθερος να συνεχίσει ή να διακόψει τη συνδρομή του.

Συνδρομές χωρίς δέσμευση

Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη ευελιξία, η RMC Sport προσφέρει επίσης συνδρομές χωρίς δεσμεύσεις. Αυτές οι προσφορές είναι ιδανικές για τους θεατές που επιθυμούν μεγαλύτερη ελευθερία, επιτρέποντάς τους να ακυρώσουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλέον κόστος. Η 100% ψηφιακή προσφορά του RMC Sport είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του τύπου συνδρομής, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του RMC Sport, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου και των μαχητικών αθλημάτων, χωρίς τους περιορισμούς μιας μακροχρόνιας δέσμευσης.

Αυτά τα διαφορετικά πακέτα προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα επιλογών, από πιο παραδοσιακές συνδρομές με δέσμευση έως πιο ευέλικτα πακέτα χωρίς δέσμευση, καθώς και συνδυασμούς με άλλες υπηρεσίες όπως το beIN SPORTS και το DAZN. Κάθε πακέτο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των φίλων του αθλητισμού, διασφαλίζοντας ότι κάθε φίλαθλος θα βρει την προσφορά που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι πληροφορίες σχετικά με τους τύπους συνδρομών του RMC Sport έχουν συγκεντρωθεί από τις σελίδες βοήθειας και προσφορών στον επίσημο ιστότοπό του (RMC Sport). Για πιο λεπτομερείς και ενημερωμένες πληροφορίες, σας συνιστώ να επισκεφθείτε απευθείας τον ιστότοπό τους.

Διαδικασίες ακύρωσης

Ακύρωση μέσω Internet Box (SFR, RED by SFR)

Στον κόσμο των αθλητικών συνδρομών, η ευελιξία είναι το κλειδί, και η RMC Sport το έχει καταλάβει αυτό. Για τους συνδρομητές των θυρίδων SFR ή RED by SFR Internet, η ακύρωση της συνδρομής RMC Sport είναι μια σχετικά απλή αλλά δομημένη διαδικασία. Ακολουθήστε τον οδηγό!

Βήματα ακύρωσης για τους συνδρομητές SFR

  • Πρόσβαση στην περιοχή πελατών SFR: Το πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών SFR. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για όλες τις διοικητικές διαδικασίες που αφορούν τη συνδρομή σας.
  • Πλοήγηση στη διαχείριση συνδρομών: Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις επιλογές και τις συνδρομές σας.
  • Αίτηση ακύρωσης: Εδώ θα βρείτε τη δυνατότητα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο RMC Sport. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την αίτηση.

Βήματα ακύρωσης για το RED από τους συνδρομητές του SFR

Οι συνδρομητές της RED by SFR θα ακολουθήσουν παρόμοια διαδικασία, συνδεόμενοι πρώτα στην περιοχή πελατών της RED. Τα βήματα είναι διαισθητικά και έχουν σχεδιαστεί για να σας καθοδηγούν ομαλά στη διαδικασία ακύρωσης.

Ακύρωση της ψηφιακής συνδρομής 100%

Για όσους έχουν επιλέξει την ελευθερία της 100% ψηφιακής συνδρομής, η ακύρωση είναι εύκολη με ένα κλικ.

Διαδικασία online ακύρωσης

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας RMC Sport: Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο RMC Sport.
  • Διαχείριση συνδρομών : Πρόσβαση στην ενότητα διαχείρισης συνδρομών.
  • Ακύρωση: Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα.

Ακύρωση σε άλλα μέσα (κονσόλες, Apple TV, Android TV)

Η RMC Sport έχει επίσης σκεφτεί εκείνους που χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως κονσόλες παιχνιδιών, Apple TV ή Android TV.

  1. Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω Υποστήριξης

    Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας RMC Sport μέσω της σχετικής υποστήριξης.

  2. Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις συνδρομής

    Αναζητήστε τη δυνατότητα διαχείρισης της συνδρομής σας.

  3. Ακύρωση

    Ακολουθήστε τα υποδεικνυόμενα βήματα για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από αυτή την υποστήριξη.

Έτσι, είτε είστε φανατικός χρήστης του SFR box, είτε οπαδός της 100% ψηφιακής λύσης, είτε οπαδός της ευελιξίας των σύγχρονων μέσων, όπως οι κονσόλες και οι έξυπνες τηλεοράσεις, η RMC Sport κάνει την ακύρωση της συνδρομής σας όσο το δυνατόν πιο απλή και ομαλή.

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες που αφορούν την περίπτωσή σας, σας συνιστώ να συμβουλευτείτε τους οδηγούς ακύρωσης στους ιστότοπους RMC Sport, SFR και RED by SFR.

Πρακτικές συμβουλές

Πότε να ζητήσετε ακύρωση

Προθεσμίες

Για τις συνδρομές RMC Sport, ο ιδανικός χρόνος για να ζητήσετε ακύρωση εξαρτάται από τον τύπο της δέσμευσης που έχετε επιλέξει. Εάν έχετε μια συνδρομή που ανανεώνεται ετησίως, είναι ζωτικής σημασίας να ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης πριν από την ημερομηνία επετείου της σύμβασης. Ο νόμος Χαμόν σας επιτρέπει να ακυρώσετε τη σύμβασή σας ανά πάσα στιγμή μετά το πρώτο έτος, χωρίς να περιμένετε την ετήσια ημερομηνία ανανέωσης. Εάν βρίσκεστε στο πρώτο έτος της σύμβασής σας, η πρόωρη καταγγελία περιορίζεται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Για προσφορές με δέσμευση

Οι συνδρομές με 12μηνη δέσμευση μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή μετά το πρώτο έτος. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, πρέπει να πληροίτε ορισμένες ειδικές προϋποθέσεις που συνδέονται με εξαιρετικές καταστάσεις (μακροχρόνια νοσηλεία, υπερχρέωση κ.λπ.). Ενδέχεται να επιβληθούν χρεώσεις σε περίπτωση ακύρωσης πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης.

Για προσφορές χωρίς δέσμευση

Εάν έχετε μια συνδρομή χωρίς δέσμευση, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλέον κόστος. Η απλότητα και η ευελιξία αυτών των προσφορών καθιστούν εύκολη την ακύρωση του συμβολαίου σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και χωρίς πρόσθετους περιορισμούς.

Αναμενόμενα τέλη ακύρωσης

Για τις προσφορές με δέσμευση, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να επιβληθούν χρεώσεις ακύρωσης εάν ακυρώσετε πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης. Η αμοιβή αυτή αντιστοιχεί γενικά στις υπόλοιπες μηνιαίες δόσεις που οφείλονται μέχρι το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας. Για προσφορές χωρίς δέσμευση, δεν υπάρχουν χρεώσεις ακύρωσης, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία.

Χρήση της Sharesub μετά την καταγγελία

Επωφεληθείτε από τις συνδρομές μειωμένης τιμής

Μετά την ακύρωση της συνδρομής RMC Sport, αν εξακολουθείτε να θέλετε πρόσβαση σε αθλητικό περιεχόμενο αλλά δεν θέλετε να αναλάβετε πλήρη δέσμευση, το Sharesub θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Με την ένταξή σας σε μια ομάδα κοινής χρήσης στο Sharesub, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε συνδρομές όπως το RMC Sport σε πολύ μειωμένο κόστος, προσφέροντας έναν ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ πρόσβασης και οικονομίας.

Μοιραστείτε τις συνδρομές σας

Επιπλέον, το Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις άλλες υπάρχουσες συνδρομές σας. Είτε πρόκειται για το Netflix, το Spotify ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία streaming, μοιράζοντας τις διαθέσιμες θέσεις σας, βελτιστοποιείτε τα μηνιαία έξοδά σας, ενώ επιτρέπετε σε άλλους να απολαμβάνουν πρόσβαση με χαμηλότερο κόστος. Είναι μια λύση που κερδίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι χρήστες.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ακύρωση μιας συνδρομής RMC Sport

1. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο RMC Sport ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο RMC Sport ανά πάσα στιγμή εάν είστε μη δεσμευτικός συνδρομητής. Για συνδρομές με δέσμευση, η ακύρωση είναι δυνατή μετά το πρώτο έτος της δέσμευσης, σύμφωνα με το νόμο Χαμόν.

2. Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι πρόωρης καταγγελίας;

Μπορείτε να ακυρώσετε για νόμιμους λόγους σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως μακροχρόνια νοσηλεία, υπερβολικό χρέος, σοβαρή αναπηρία, θάνατος του συνδρομητή, απώλεια μόνιμης εργασίας, φυλάκιση για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, μετακόμιση εκτός Γαλλίας ή ουσιαστική αλλαγή στη σύμβαση (για παράδειγμα, κατάργηση του καναλιού Téléfoot).

3. Πρέπει να στείλω συστημένη επιστολή για να ακυρώσω;

Αν και δεν είναι πάντοτε απαραίτητο, ιδίως για συνδρομές χωρίς δέσμευση, συνιστάται η αποστολή συστημένης επιστολής με απόδειξη παραλαβής για την τήρηση επίσημου αρχείου, ιδίως σε περίπτωση πρόωρης διακοπής για νόμιμο λόγο.

4. Πώς μπορώ να ακυρώσω τη χρήση του RMC Sport σε κονσόλα ή Apple TV;

Η ακύρωση του RMC Sport σε συσκευές όπως το PlayStation, το Apple TV ή το Android TV γίνεται γενικά μέσω της περιοχής πελατών του RMC Sport στο διαδίκτυο. Απλά συνδεθείτε, επιλέξτε τη μηνιαία συνδρομή RMC Sport στις υπηρεσίες σας και επιβεβαιώστε την ακύρωση.

5. Εάν ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Internet της SFR, θα εξακολουθήσω να έχω ενεργή συνδρομή στο RMC Sport;

Ναι, οι συνδρομές RMC Sport και SFR είναι ανεξάρτητες. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο διαδίκτυο SFR, μπορείτε να εξακολουθήσετε να έχετε 100% ψηφιακή πρόσβαση στο RMC Sport, εφόσον συμμορφώνεστε με τους όρους της συνδρομής RMC Sport.

6. Υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης για τις συνδρομές RMC Sport;

Όχι, καθώς οι συνδρομές RMC Sport είναι ψηφιακό περιεχόμενο που παρέχεται μέσω streaming, δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με τον γαλλικό κώδικα καταναλωτών.

Categorized in: