През месец юли 2023 г. екипът на Sharesub има удоволствието да ви представи a Задължителна селекция от най-добрите сериали и филми от любимите ви платформи за стрийминг. Независимо дали сте почитатели на научната фантастика, екшъна, комедията или драмата, всеки ще намери нещо за себе си!

Юли 2023 г. – задължителни гледания в Netflix

Нека започнем с Netflix, който ни разглезва с някои сериали и филми, които не трябва да пропускаме:

– Вещиците, сезон 3, том 2

Поредицата, адаптирана по известната полска видеоигра, продължава. Имайте предвид, че това ще бъде последният шанс да видите Хенри Кавил в костюма на Магьосника , който ще бъде заменен от Лиъм Хемсуърт в четвърти сезон.

– Трилогията “Матрицата

За феновете на научната фантастика и екшъна трилогията “Матрицата” се завръща в Netflix, което им позволява да преоткрият тази култова сага в цялата ѝ прелест. Така че синьо хапче или червено хапче?

– Скуби

Ако търсите нотка хумор и приключения, “Скуби!” ни дава възможност да разберем как Сами и Скуби са се запознали, преди да тръгнат на разследвания с известния си екип.

Ако все още не сте се абонирали за Netflix ➡️ Абонирайте се за Netflix за по-малко

Prime Video самобръсначки през юли 2023 г.

Prime Video не остава по-назад със своя дял от малки самородни продукти за юли 2023 г:

– Ужасът на Долорес Роуч

Името му подсказва, че това е сериал на ужасите, но съвсем не е така! “Ужасът на Долорес Роуч” проследява историята на жена, несправедливо осъдена на 16 години затвор, която се опитва да преживее освобождаването си и да се приспособи към живота във Вашингтон Хайтс. Сериалът не се фокусира върху традиционния хорър, а по-скоро върху предизвикателствата и изпитанията, пред които е изправена Долорес.

– Замъкът на Такеши Япония

За любителите на луди игри “Замъкът на Такеши в Япония” е страхотно забавление с щурите си предизвикателства и весели моменти.

– Добри предзнаменования сезон – 2

А за почитателите на фентъзито “Добри поличби” сезон – 2 ни отвежда на невиждано досега пътешествие. Всъщност първият сезон беше изцяло адаптиран по оригиналния роман, за разлика от този.

Как мога да се абонирам и да гледам Prime Video за по-малко пари?

Ако все още не сте се абонирали за Prime Video ➡️ Абонирайте се за Prime Video за по-малко

Изненади от Disney+ през юли 2023 г.

Що се отнася до Disney+, през юли 2023 г. ви очакват много изненади:

Семейство Симпсън, сезон 34

Кога ще спрат? Най-известното семейство се завръща за 34-и сезон, изпълнен с хумор и всякакви препратки!

– Смърт в Нил

Присъединете се към Гал Гадот, Ема Маки и дори Летисия Райт в едно мистериозно и завладяващо разследване в сърцето на Египет, адаптирано по романа на Агата Кристи.

– Футурама – Сезон 11

Футурама се завръща за сезон 11! Обичаният комедиен сериал е събитие, което не трябва да пропускате в Disney+.

Как мога да се абонирам и да гледам Disney+ за по-малко пари?

Ако все още не сте абонат на Disney+ ➡️ Абонирайте се за Disney+ за по-малко

През юли 2023 г. Netflix, Prime Video и Disney+ ни предлагат голям избор от сериали и филми, които да задоволят всички фенове на сериалите и филмите. има по нещо за всеки вкус и всяка емоция. И не забравяйте, че с помощта на Sharesub можете да се възползвате от всичките си любими услуги на много атрактивни цени.

Categorized in: