Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον κόσμο του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών σειρών. Πολλοί εμβληματικοί τίτλοι έχουν μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στους οπαδούς των βιντεοπαιχνιδιών. Πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+, έχουν επίσης κατανοήσει τη σημασία αυτής της αναπτυσσόμενης αγοράς και προσφέρουν πλέον πλήθος σειρών και ταινιών για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παικτών.

Netflix: Σειρές και ταινίες βιντεοπαιχνιδιών

The Witcher

Βασισμένο στη διάσημη ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, το “The Witcher” έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt de Riv, κυνηγού υπερφυσικών τεράτων, η σειρά προσφέρει πλήρη εμβάθυνση σε έναν φανταστικό κόσμο πλούσιο σε μαγεία, τέρατα και πολιτικές ίντριγκες. Οι οπαδοί των παιχνιδιών θα ενθουσιαστούν που θα επιστρέψουν στον σκοτεινό, πολύπλοκο κόσμο που γνωρίζουν τόσο καλά.

Trailer “The Witcher” – ©Netflix

Cyberpunk: Edgerunners

Το “Cyberpunk: Edgerunners” είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το βιντεοπαιχνίδι “Cyberpunk 2077”. Αυτή η συνεργασία μεταξύ της CD Projekt Red και του στούντιο κινουμένων σχεδίων Trigger βυθίζει τους θεατές σε ένα δυστοπικό cyberpunk σύμπαν. Η σειρά εξερευνά ιστορίες με μισθοφόρους, κυβερνητικά εμφυτεύματα, ισχυρές εταιρείες και εξεγέρσεις, αποτυπώνοντας την ουσία του “Cyberpunk 2077”, ενώ παράλληλα αναπτύσσει νέους χαρακτήρες και εμβαθύνει το σύμπαν.

Trailer “Cyberpunk: Edgerunners” – ©Netflix

Arcane

Αν και δεν βασίζεται άμεσα σε βιντεοπαιχνίδι, το “Arcane” είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends.

👍 Επιλογή ομάδας:

Για εμάς, το Arcane είναι η κατ’ εξοχήν επιλογή της ομάδας. Αυτή η προσαρμογή ξεχωρίζει ως η πιο επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη στον κατάλογό μας. Προσφέρει αφηγηματικό βάθος και εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς του League of Legends.

Trailer “Arcane” – ©Netflix

Disney+: Σειρές και ταινίες βιντεοπαιχνιδιών

Η Disney+, η πλατφόρμα streaming του διάσημου Οίκου του Μίκυ, έχει επίσης αρχίσει να προσαρμόζει βιντεοπαιχνίδια, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών. Ακολουθούν μερικές μόνο από τις σειρές και τις ταινίες που μπορείτε να ανακαλύψετε στο Disney+ :

Ο Mandalorian

Παρόλο που το “The Mandalorian” δεν αποτελεί άμεση προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού, είναι αδύνατο να μιλήσουμε για την Disney+ χωρίς να αναφέρουμε αυτή τη σειρά-φαινόμενο. Τοποθετημένο στο σύμπαν του Star Wars, προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία για τους οπαδούς των βιντεοπαιχνιδιών που αναζητούν γαλαξιακές περιπέτειες. Η ιστορία ακολουθεί τον Mandalorian, Din Djarin, στην προσπάθειά του να προστατεύσει ένα μυστηριώδες παιδί γνωστό ως Grogu (ή Baby Yoda).

Trailer “The Mandalorian” – ©Disney+

Assassin’s Creed

Η ταινία “Assassin’s Creed” ακολουθεί τον Callum Lynch, απόγονο μιας αρχαίας μυστικής κοινωνίας δολοφόνων, καθώς ξαναζεί τις περιπέτειες του προγόνου του Aguilar μέσω μιας επαναστατικής μηχανής που ονομάζεται Animus. Αγωνίζονται για να εμποδίσουν τους Ναΐτες να πάρουν στα χέρια τους ένα πανίσχυρο κειμήλιο. Δράση, ίντριγκες και ιστορία διαπλέκονται σε αυτή την πανάρχαια σύγκρουση.

Trailer του Assassin’s Creed ©Disney+

Amazon Prime Video: Amazon Amazon Amazon: Σειρές και ταινίες βιντεοπαιχνιδιών

Το Amazon Prime Video προσφέρει επίσης μια σειρά σειρών και ταινιών για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών. Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα από όσα έχει να προσφέρει η πλατφόρμα:

Jack Ryan του Tom Clancy

Τα βιντεοπαιχνίδια του Tom Clancy είναι διάσημα για την εμβάθυνση στον κόσμο της κατασκοπείας και της δράσης. Το “Tom Clancy’s Jack Ryan” μεταφέρει αυτή την εμπειρία στην οθόνη με μια συναρπαστική κατασκοπευτική σειρά με τον John Krasinski στον ομώνυμο ρόλο. Οι λάτρεις των παιχνιδιών κατασκοπείας θα βρουν πολλά να απολαύσουν εδώ.

Trailer “Tom Clancy’s Jack Ryan” – ©Amazon PrimeVideo

Ντετέκτιβ Pikachu

Το “Detective Pikachu”, που συνδυάζει δράση και κινούμενα σχέδια, είναι μια προσαρμογή του σύμπαντος των Pokémon, με πρωταγωνιστή τον Pikachu ως ντετέκτιβ μαζί με τον ανθρώπινο συνεργάτη του Tim.

Trailer“Detective Pikachu”– ©Amazon PrimeVideo

The Last of Us


Η σειρά της Warner Bros “The Last of Us” είναι μια τηλεοπτική μεταφορά του διάσημου ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού. Η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου μια μυκητιασική μόλυνση έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε εχθρικά πλάσματα. Η ιστορία ακολουθεί τον Τζόελ, έναν μοναχικό και συντετριμμένο άνδρα, και την Έλλη, μια έφηβη με ανοσία στις λοιμώξεις, καθώς ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι σε κατεστραμμένες χώρες σε αναζήτηση ασφάλειας.

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να είστε συνδρομητής της PassWarner για να δείτε αυτή τη σειρά.

🚨 Εάν δεν είστε συνδρομητής της PassWarner ➡️ Εγγραφείτε στην PassWarner

Trailer “The Last of Us” – ©Amazon PrimeVideo

⭐️ Μπόνους:

Halo (Paramount+)

Τον 26ο αιώνα, η ανθρωπότητα βρίσκεται μπλεγμένη σε έναν σκληρό διαγαλαξιακό πόλεμο ενάντια στις Διαθήκες. Σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει την κατάσταση υπέρ μας, ο γιατρός Χάλσεϊ δημιουργεί τους Σπαρτιάτες, υπεράνθρωπους στρατιώτες που υποβάλλονται σε γενετική τροποποίηση και είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να τους προσδώσει εξαιρετικές ικανότητες. Όπως και το ίδιο το παιχνίδι, η σειρά επικεντρώνεται στο ταξίδι του Spartan John-117, γνωστού ως Master Chief.

Trailer “Halo” – ©Paramount+

Επωφεληθείτε από τις χαμηλού κόστους συνδρομές σας!

Αν φτάσατε μέχρι εδώ, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις αγαπημένες σας συνδρομές σε χαμηλή τιμή χάρη στην κοινή χρήση συνδρομών στο Sharesub.