Η εύρεση της τέλειας σειράς για να παρακολουθήσετε στον καναπέ είναι ένα βήμα που όλοι κάνουν και που συχνά διαρκεί πολύ. Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στα θρίλερ που προσφέρονται στην πλατφόρμα, ώστε να παραθέσουμε την αφρόκρεμα της σοδειάς και να σας διευκολύνουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Τι είναι το θρίλερ;

Τα θρίλερ είναι ιστορίες που συχνά παρουσιάζουν χαρακτήρες που έρχονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις ή μυστήρια που πρέπει να λυθούν. Μπορεί να είναι ψυχολογικές, τρόμου, σασπένς ή δράσης, αλλά όλες έχουν ως στόχο να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Ποια είναι τα θρίλερ που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix;

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα θρίλερ που είναι διαθέσιμα στο Netflix :

  • House of Cards: Αυτή η εξαιρετικά δημοφιλής πολιτική σειρά παρακολουθεί τις ίντριγκες του Frank Underwood, ενός φιλόδοξου πολιτικού που θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει εξουσία.
  • Δολοφονία: Η σειρά αυτή παρακολουθεί τις περιπέτειες της δικηγόρου Annalise Keating και των φοιτητών της, οι οποίοι εμπλέκονται σε περίπλοκες ποινικές υποθέσεις.
  • Black Mirror : Αυτή η ανθολογική σειρά εξερευνά τις απροσδόκητες συνέπειες της τεχνολογίας στην κοινωνία.
  • Alice In Borderlands: Αυτή η ιαπωνική σειρά ακολουθεί μια ομάδα νέων ανθρώπων που βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν παράξενο και επικίνδυνο κόσμο.
  • Η πλατφόρμα : Αυτή η ισπανική ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός άνδρα που βρίσκεται παγιδευμένος σε μια κάθετη φυλακή, όπου το φαγητό διατίθεται μόνο στους πρώτους ορόφους.
  • The Guilty : Αυτή η δανέζικη ταινία παρακολουθεί έναν αστυνομικό που δέχεται μια κλήση έκτακτης ανάγκης που θα αλλάξει τη ζωή του.
  • Élite: Αυτή η ισπανική σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες τριών μαθητών που μεταφέρονται σε ένα αριστοκρατικό σχολείο μετά από έναν σεισμό.
  • Squid Game : Αυτή η νοτιοκορεατική σειρά ακολουθεί μια ομάδα απελπισμένων ανθρώπων που συμφωνούν να λάβουν μέρος σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι για να κερδίσουν χρήματα.
  • La Casa De Papel: Αυτή η ισπανική σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας ληστών τραπεζών που προσπαθούν να κλέψουν το Ισπανικό Κρατικό Νομισματοκοπείο.

Πώς να απολαύσετε το Netflix με λιγότερα χρήματα

Το Netflix είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα streaming, αλλά μπορεί να είναι ακριβή για ορισμένους χρήστες. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να απολαύσετε το Netflix με χαμηλότερο κόστος. Μια λύση είναι να επιλέξετε το οικογενειακό πακέτο, το οποίο επιτρέπει σε πολλά άτομα να μοιράζονται μια συνδρομή. Χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο κοινής χρήσης συνδρομής, όπως το Sharesub.com, μπορείτε να προσφέρετε τις διαθέσιμες θέσεις της συνδρομής σας σε άλλους χρήστες και να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας. Το κόστος θα διαιρεθεί με το 5 και θα σας επιστραφεί σχεδόν εξ ολοκλήρου, διατηρώντας παράλληλα τη συνδρομή σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε το Netflix με χαμηλότερο κόστος και όλες τις αγαπημένες σας σειρές!

Παρά τους νέους όρους κοινής χρήσης, μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε το λογαριασμό σας με άλλους χρήστες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις νέες μεθόδους κοινής χρήσης, διαβάστε αυτό το άρθρο ➡️ Πώς μπορώ να προσθέσω έναν νέο συνδρομητή εκτός σπιτιού;