Намирането на идеалния сериал за гледане на дивана е стъпка, през която всеки преминава и която често отнема много време. В тази статия ще се съсредоточим върху трилърите, които се предлагат в платформата, за да изброим най-доброто и да ви улесним в намирането на това, което търсите.

Какво е трилър?

Трилърите са истории, в които героите често се сблъскват с опасни ситуации или загадки, които трябва да бъдат разрешени. Те могат да бъдат психологически, ужаси, напрегнати или екшън, но всички имат за цел да държат зрителите на ръба на седалките им.

Кои са трилърите в Netflix, които не трябва да пропускате?

Ето някои от най-добрите трилъри, достъпни в Netflix :

  • Къща от карти”: Този изключително популярен политически сериал проследява интригите на Франк Ъндърууд – амбициозен политик, който ще направи всичко, за да се добере до властта.
  • Убийство: Сериалът проследява приключенията на адвокатката Анализ Кийтинг и нейните студенти по право, които се оказват въвлечени в сложни криминални случаи.
  • Черно огледало : Този антологичен сериал изследва неочакваните последици от технологиите върху обществото.
  • Alice In Borderlands: Този японски сериал проследява група млади хора, които се оказват в капан в странен и опасен свят.
  • Платформата : Този испански филм разказва за приключенията на мъж, който попада в капан във вертикален затвор, където храната се дава само на първите етажи.
  • Виновният : Този датски филм разказва за полицай, който получава спешно обаждане, което ще промени живота му.
  • Елит: Този испански сериал проследява приключенията на трима ученици, които след земетресение се преместват в луксозно училище.
  • Игра на калмари : Този южнокорейски сериал проследява група отчаяни хора, които се съгласяват да участват в смъртоносна игра, за да спечелят пари.
  • La Casa De Papel: Този испански сериал проследява приключенията на група банкови обирджии, които се опитват да откраднат испанския държавен монетен двор.

Как да се наслаждавате на Netflix за по-малко пари

Netflix е отлична платформа за стрийминг, но за някои потребители тя може да бъде скъпа. За щастие има начини да се наслаждавате на Netflix на по-ниска цена. Едно от решенията е да изберете семейния пакет, който позволява на няколко души да споделят един абонамент. Като използвате сайт за споделяне на абонамент като Sharesub.com, можете да предложите свободните места в абонамента си на други потребители и да намалите цената на абонамента си. Разходите ще бъдат разделени на 5 и ще ви бъдат възстановени почти изцяло, като същевременно ще запазите абонамента си. По този начин можете да се наслаждавате на Netflix на по-ниска цена и на всичките си любими сериали!

Въпреки новите условия за споделяне все още можете да споделяте профила си с други потребители. Ако искате да научите повече за новите методи за споделяне, прочетете тази статия ➡️ Как да добавя нов абонат на сайта?