В края на май 2023 г. Netflix въведе нови ограничения и методи за споделяне. Въпреки това е възможно да продължите да се наслаждавате на Netflix на всички устройства. Обясняваме решенията.

Какви ограничения са въведени?

Блокирането на споделянето на акаунти чрез размяна на пароли се прилага само за устройства от типа на телевизорите. По този начин Netflix изглежда идентифицира интернет мрежата, която може да се използва за идентифициране на дома.

Ограниченията за домакинството не са активни за други устройства, за да се позволи пътуване или използване на друго място. Така че засега няма да имате никакви ограничения за мобилните устройства, като смартфон, таблет или лаптоп.

Как мога да продължа да гледам Netflix на моя телевизор?

Независимо дали използвате устройство на Apple (iPhone, iPad, Mac и т.н.), или устройство с Android (смартфон, таблет и т.н.), можете да прожектирате или излъчвате съдържанието си на телевизора, без да се налага да влизате директно в него. Това ще ви позволи да продължите да гледате на големия екран, но с малко по-малко очевиден комфорт. Можете също така да използвате HDMI кабел за свързване на компютър към телевизор, който работи също толкова добре, колкото и компютърът.

Помощна статия по този въпрос можете да намерите в често задаваните въпроси на Netflix: https: //help.netflix.com/fr/node/49

Ако това не ви устройва или не работи за вас, другото решение е да преминете към новия режим за споделяне на акаунти.

Новият начин за споделяне на акаунти в Netflix

Написахме подробна статия по този въпрос, която можете да прочетете по-долу. Накратко, този нов начин на споделяне ви носи срещу абонаментна цена от около 8 евро на месец:

  • Собствени потребителско име и парола, за да запазите поверителността на информацията си.
  • Видеоканал само за вас
  • Всички предимства на Netflix Premium: Максимално качество на 4K картината, най-високо качество на звука
  • И без реклама!

За да научите повече, прочетете свързаната статия. А ако искате да превключите на този режим на споделяне, попитайте организатора на споделянето и отдела за обслужване на клиенти на Sharesub.

Categorized in: