Το Netflix εισήγαγε νέους περιορισμούς και μεθόδους κοινής χρήσης στα τέλη Μαΐου 2023. Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το Netflix σε όλες τις συσκευές. Εξηγούμε τις λύσεις.

Ποιοι περιορισμοί ισχύουν;

Ο αποκλεισμός της κοινής χρήσης λογαριασμών μέσω ανταλλαγής κωδικών πρόσβασης ισχύει μόνο για συσκευές τύπου τηλεόρασης. Με αυτόν τον τρόπο το Netflix φαίνεται να εντοπίζει το δίκτυο διαδικτύου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό ενός σπιτιού.

Τα οικιακά όρια δεν είναι ενεργά σε άλλες συσκευές, ώστε να επιτρέπεται το ταξίδι ή η χρήση σε άλλη τοποθεσία. Έτσι, προς το παρόν, δεν θα έχετε περιορισμούς σε κινητές συσκευές όπως το smartphone, το tablet ή το laptop σας.

Πώς μπορώ να συνεχίσω να παρακολουθώ το Netflix στην τηλεόρασή μου;

Είτε χρησιμοποιείτε μια συσκευή Apple (iPhone, iPad, Mac κ.λπ. …) είτε μια συσκευή Android (Smartphone, Tablet κ.λπ. …), μπορείτε να προβάλλετε ή να εκπέμψετε το περιεχόμενό σας στην τηλεόρασή σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε απευθείας στην τηλεόρασή σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε στη μεγάλη οθόνη, αλλά με ελαφρώς λιγότερο προφανή άνεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο HDMI για να συνδέσετε έναν υπολογιστή με την τηλεόρασή σας, η οποία λειτουργεί εξίσου καλά με τον υπολογιστή σας.

Ένα άρθρο βοήθειας για το θέμα αυτό μπορείτε να βρείτε στις Συχνές ερωτήσεις του Netflix: https: //help.netflix.com/fr/node/49

Αν αυτό δεν σας βολεύει ή δεν λειτουργεί για εσάς, η εναλλακτική λύση είναι να μεταβείτε στη νέα λειτουργία κοινής χρήσης λογαριασμού.

Ο νέος τρόπος κοινής χρήσης λογαριασμών Netflix

Έχουμε γράψει ένα λεπτομερές άρθρο για το θέμα αυτό, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Εν ολίγοις, αυτός ο νέος τρόπος διαμοιρασμού σας προσφέρει, σε τιμή συνδρομητή περίπου 8 €/μήνα :

  • Το δικό σας login και κωδικό πρόσβασης, για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας εμπιστευτικές
  • Μια ροή βίντεο μόνο για εσάς
  • Όλα τα πλεονεκτήματα του Netflix Premium: Εικόνα μέγιστης ποιότητας 4K, ήχος υψηλής ποιότητας
  • Και καμία διαφήμιση!

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το σχετικό άρθρο. Και αν θέλετε να μεταβείτε σε αυτή τη λειτουργία κοινής χρήσης, ρωτήστε τον διοργανωτή της κοινής σας χρήσης και την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Sharesub.