Η κοινή χρήση συνδρομών στο Sharesub είναι εξαιρετική, τα μέλη μας εξοικονομούν κατά μέσο όρο 300 ευρώ κάθε χρόνο.

Αυτό εξηγήσαμε σε αυτό το άρθρο, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

Πώς μπορώ να πληρώσω λιγότερα για τη συνδρομή μου στο Netflix;

Σας είπαμε πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Netflix με φίλους και συγγενείς. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει 75% από τη συνδρομή σας και περισσότερα από 50 ευρώ!

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω όλους τους χρήστες του Netflix;

Για να αποσυνδέσετε όλους τους χρήστες, μεταβείτε στο προφίλ σας.

Στην ενότητα “Ασφάλεια και απόρρητο”, μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αποσύνδεση όλων των συσκευών”.

Πώς μπορώ να σταματήσω κάποιον να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου στο Netflix;

Η απλούστερη λύση είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.Εάν ένας ανεπιθύμητος χρήστης δεν έχει πλέον τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix, δεν θα μπορεί πλέον να συνδεθεί. Για να είστε σίγουροι, θυμηθείτε να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές σας από το λογαριασμό σας, όπως εξηγήθηκε παραπάνω. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όποιος δεν έχει το νέο κωδικό πρόσβασης δεν θα μπορεί να συνδεθεί ξανά στο λογαριασμό σας στο Netflix.

Πώς μπορώ να δω ποιος είναι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου στο Netflix;

Η λειτουργία έχει αναπτυχθεί και θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο του 2022. Είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας στο Netflix, στην ενότητα “Ασφάλεια και απόρρητο”, καθώς και για την αποσύνδεση όλων των συσκευών σας. Έχετε το κουμπί που σας επιτρέπει τη “Διαχείριση προσβάσεων και συσκευών”.

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες ενεργές συσκευές του συγκεκριμένου λογαριασμού. Μπορείτε να αποσυνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή σας φαίνεται άγνωστη ή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έχετε πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών:

  • το προφίλ που χρησιμοποιείται,
  • την τελευταία φορά που η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για την προβολή περιεχομένου,
  • την κατά προσέγγιση τοποθεσία από την οποία η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά για την προβολή περιεχομένου,

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να αποσυνδεθείτε μεμονωμένα και με ακρίβεια από την εν λόγω συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Αποσύνδεση” ή “Αποσύνδεση”.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τις συνδρομές μου με ασφάλεια;

Τέλος, δεν μπορούμε να το τονίσουμε αρκετά: υπάρχουν ακόμη μερικές προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε και μπορείτε να βρείτε όλες τις συμβουλές μας στο άρθρο μας.