Ο διαμοιρασμός εξελίσσεται αλλά δεν σταματά!🔥

Σε αντίθεση με όσα διαβάζουμε τακτικά στον Τύπο, το Netflix δεν έχει απαγορεύσει την κοινή χρήση λογαριασμών, αλλά απλώς την έχει καταστήσει χρεώσιμη. Τελικά, πρόκειται για μια συγκαλυμμένη αύξηση των τιμών, της τάξης του 50%, όπως και να έχει!

Μοιράζοντας τη συνδρομή σας στο Netflix στο Sharesub, θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στην καλύτερη τιμή. Αντί για το τέλος μιας εποχής, το Netflix προσφέρει τώρα μια νέα λειτουργία για ορισμένες από τις συνδρομές του. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε αρκετές χώρες και η ομάδα σας Sharesub παρακολουθεί τα πράγματα από κοντά! 😉

  • Το πλεονέκτημα: αυτός ο νέος τρόπος κοινής χρήσης σημαίνει ότι κάθε συνδρομητής έχει τη δική του πρόσβαση με το δικό του login και κωδικό πρόσβασης. Πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές!
  • Το μειονέκτημα: η συνδρομή Premium 4 ροών σας επιτρέπει να έχετε μόνο 2 συνδρομητές εκτός σπιτιού, ο καθένας με μία ροή, και δύο ροές εντός σπιτιού. Επομένως, είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο 2 συν-συνδρομητές. Και, φυσικά, το επιπλέον κόστος των 5,99 ευρώ ανά συνδρομητή σημαίνει ότι η συνολική τιμή της συνδρομής αυξάνεται από 19,99 ευρώ σε 31,97 ευρώ!

Πότε θα εφαρμοστεί αυτός ο νέος τρόπος διαμοιρασμού;

Το νέο αυτό τιμολόγιο θα ισχύει από τα τέλη Μαΐου 2023 και η λειτουργία πρόσκλησης είναι ήδη διαθέσιμη. Θα πρέπει να δράσει αμέσως, αν και είναιπιθανό οι εμπλοκές να μην είναι ενεργές τόσο γρήγορα. Είναι δύσκολο για το Netflix να προσδιορίσει σαφώς τους τακτικούς χρήστες και εκείνους που θεωρεί παράτυπους.

Το Netflix Premium εξακολουθεί να είναι μια ευκαιρία!

Το Netflix Premium σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, ταινίες και σειρές σε ποιότητα 4k, να απολαμβάνετε όλο το περιεχόμενο, να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ήχου με χωρικό ήχο και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, και όλα αυτά χωρίς διαφημίσεις!

Ομολογουμένως, το κόστος αυξάνεται, αλλά αν δεν θέλετε να επιστρέψετε σε μια συνδρομή βίντεο χαμηλής ποιότητας (720p) ή να έχετε μεγάλα λεπτά διαφήμισης και μειωμένο κατάλογο, μια θέση σε ένα μερίδιο θα εξακολουθεί να είναι πιο ελκυστική.

Η τιμή μιας θέσης Netflix Premium στο Sharesub είναι περίπου 8, 20 ευρώ, η οποία μοιράζεται σε 4 μέρη μεταξύ του ιδιοκτήτη, ο οποίος λαμβάνει 2 ροές, και κάθε συν-συνδρομητή, ο οποίος λαμβάνει μία μόνο ροή.

Ισχύει για μένα το νέο τιμολόγιο;

Αν ενταχθώ σε μια συνδρομή :

Τα πρώτα καλά νέα 🎉 είναι ότι αυτή η νέα λειτουργία ισχύει μόνο για έναν περιορισμένο αριθμό συνδρομών. Οι συνδρομές Sharesub εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες με τις παλιές λειτουργίες για €5,09 ανά μήνα! Απολαύστε το όσο διαρκεί.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή με τη νέα τιμή, επιλέγοντάς την από τη λίστα.

Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Οι συνδρομές που έχετε συνάψει με τρίτους (όπως ο τηλεφωνικός σας φορέας, ο πάροχος διαδικτύου ή ο συνεργάτης σας) δεν είναι επιλέξιμες για αυτή τη νέα λειτουργία και παραμένουν προσβάσιμες από το 4 προς το παρόν.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή Netflix στο Sharesub

Πολύ καλή επιλογή, παίρνετε ήδη μια συνδρομή στην καλύτερη τιμή 🤑 αν η μέθοδος διαμοιρασμού για τη συνδρομή του ιδιοκτήτη αλλάξει, καθώς και η τιμή της, θα είστε ο πρώτος που θα το μάθει και θα έχετε την επιλογή να επωφεληθείτε ή όχι από τη νέα μέθοδο διαμοιρασμού (με αντάλλαγμα την αύξηση της τιμής της συνδρομής σας).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “μεταφορά προφίλ” για να συμμετάσχετε στην πρόσκληση στο νέο ιστότοπο, διατηρώντας το ιστορικό σας.

Εάν ενταχθείτε σε συνδρομή Netflix με το νέο τιμολόγιο

Αυτή η επιλογή προσφέρει το σημαντικό πλεονέκτημα ότι κάθε συνδρομητής έχει τη δική του πρόσβαση, με τη δική του σύνδεση και τον δικό του κωδικό πρόσβασης.

Ο ιδιοκτήτης έχει 2 οθόνες, σε αντίθεση με τους ανθρώπους που εγγράφονται στη συνδρομή, οι οποίοι έχουν μόνο μία οθόνη. Με την εγγραφή σας στη συνδρομή: πληρώνετε 25%. Αν έχετε δικό σας σπίτι: 50%.

Αν μοιραστώ μια συνδρομή :

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή η νέα λειτουργία ισχύει μόνο για περιορισμένο αριθμό συνδρομών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Sharesub μέσω email ή απευθείας μέσω chat, οι ομάδες μας είναι διαθέσιμες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αν χρειαστεί να μεταβείτε στη νέα λειτουργία κοινής χρήσης, μπορείτε ήδη να ενημερώσετε τους συνδρομητές σας μέσω συνομιλίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, απλά ενημερώστε μας και οι ομάδες μας θα το ελέγξουν για εσάς.

Αν παραμείνετε στο παλιό μοντέλο :

Αν έχετε ήδη κοινή συνδρομή, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μια συνδρομή Netflix, μπορείτε πάντα να το κάνετε όταν δημιουργείτε μια συνδρομή, επιλέγοντας τη λειτουργία κοινής χρήσης (βλ. εικόνα παρακάτω).

Η παλαιά μέθοδος διαμοιρασμού εμφανίζεται με μπλε χρώμα, ενώ η νέα μέθοδος με πράσινο.

Εάν η συνδρομή σας επηρεάζεται από το νέο μοντέλο :

Επιλέξτε τη νέα λειτουργία κοινής χρήσης σύμφωνα με το πακέτο σας:

  • Netflix Premium + 2 συνδρομητές,
  • Netflix Standard + 1 συνδρομητής,

Τα καλά νέα είναι ότι η κοινή χρήση λογαριασμού είναι ακόμη πιο απλή.

Πώς λειτουργεί;

  1. Αγοράστε την επιλογή “Πρόσθετος συνδρομητής”.
  2. Προσκαλέστε τον πρόσθετο συνδρομητή σας.
  3. Ο πρόσθετος συνδρομητής δημιουργεί έναν λογαριασμό και τον χρησιμοποιεί για να παρακολουθεί το Netflix.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο σύστημα συνδρομητών του Netflix, διαβάστε το σχετικό άρθρο του Netflix.

Πώς να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το Netflix στην τηλεόρασή σας

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παρακολούθηση του Netflix στην τηλεόρασή σας, έχουμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με αυτό.

Πιστεύετε ότι το νέο τιμολόγιο είναι πολύ υψηλό;

Δεν θα είστε ο μόνος, και οι χρήστες μας προτιμούν ήδη άλλες υπηρεσίες streaming εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Netflix, έχουμε πάνω από 375 άλλες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων πολλών υπηρεσιών video-on-demand, όπως Amazon Prime Video, HBO, Disney+, Paramount και πολλές άλλες.

Categorized in: