Споделянето се развива, но не спира!🔥

Противно на това, което редовно четем в пресата, Netflix не е забранила споделянето на акаунти, а просто го е направила платено. В крайна сметка това е прикрито увеличение на цените с 50 %, но все пак!

Споделяйки абонамента си за Netflix в Sharesub, винаги ще можете да се наслаждавате на абонамента си на най-добрата цена. Вместо края на една епоха Netflix предлага нова функция за някои от абонаментите си. Тези нови функции вече са въведени в редица държави, а вашият екип на Sharesub следи нещата отблизо! 😉

  • Предимство: този нов начин на споделяне означава, че всеки абонат има собствен достъп със собствено потребителско име и парола. По-надеждно и по-сигурно!
  • Недостатък: абонаментът за 4 потока Premium ви позволява да имате само 2 абоната извън дома, всеки с един поток, и два потока в дома. Следователно са възможни само 2 съабонати. И, разбира се, допълнителната цена от 5,99 евро на абонат означава, че общата цена на абонамента се увеличава от 19,99 евро на 31,97 евро!

Кога ще бъде въведен този нов начин на споделяне?

Тази нова тарифа ще се прилага от края на май 2023 г., а функцията за покана вече е налична. Тя трябва да започне да действа незабавно, въпреки че евъзможно блокиранията да не се активират толкова бързо. За Netflix е трудно да определи ясно редовното и нередовното използване.

Netflix Premium все още е изгодна оферта!

Netflix Premium ви позволява да гледате цялото си любимо съдържание, филми и сериали в качество 4k, да се наслаждавате на цялото съдържание, да се наслаждавате на изключително качество на звука с пространствен звук и да изтегляте любимите си филми и сериали, и всичко това без реклами!

Разбира се, разходите се увеличават, но ако не искате да се върнете към абонамент за видео с ниско качество (720p) или да имате дълги минути на реклама и намален каталог, мястото на акция все още ще бъде по-привлекателно.

Цената на място в Netflix Premium в Sharesub е около 8, 20 евро, като се разделя на 4 части между собственика, който получава 2 потока, и всеки съабонат, който получава един поток.

Важи ли новата тарифа за мен?

Ако се присъединя към абонамент :

Първата добра новина 🎉 е, че тази нова функция се отнася само за ограничен брой абонаменти. Абонаментите за Sharesub все още се предлагат със старите функции за 5,09 евро на месец! Наслаждавайте се на тях, докато траят.

Освен това можете да се присъедините към абонамент с новата тарифа, като го изберете от списъка.

Как е възможно това?

Абонаментите, сключени с трета страна (например с вашия телефонен оператор, интернет доставчик или партньор), не отговарят на условията за тази нова функционалност и засега остават достъпни за 4.

Ако вече имате абонамент за Netflix в Sharesub

Много добър избор, вече получавате абонамент на най-добрата цена 🤑 ако методът за споделяне на абонамента на собственика се промени, както и цената му, вие ще научите първи и ще имате възможност да изберете дали да се възползвате от новия метод за споделяне (в замяна на увеличение на цената на вашия абонамент).

Можете също така да използвате функцията “прехвърляне на профил”, за да се присъедините към поканата в новия сайт, като запазите историята си.

Ако се присъедините към абонамент за Netflix с новата тарифа

Този избор предлага същественото предимство, че всеки абонат има собствен достъп, със собствено потребителско име и парола.

Собственикът разполага с 2 екрана, за разлика от хората, които се присъединяват към абонамента, които имат само един екран. При присъединяване към абонамента: плащате 25%. Ако притежавате собствено жилище: 50%.

Ако споделям абонамент :

Както беше споменато по-горе, тази нова функция се прилага само за ограничен брой абонаменти. Ако имате някакви съмнения, не се колебайте да се свържете с Sharesub по имейл или директно чрез чат, нашите екипи са на разположение 7 дни в седмицата.

Ако трябва да преминете към новия режим на споделяне, вече можете да информирате абонатите си чрез чат. Ако имате някакви съмнения, просто ни уведомете и нашите екипи ще проверят вместо вас.

Ако се придържате към стария модел :

Ако вече имате общ абонамент, не е необходимо да правите нищо.

Ако искате да споделите абонамент за Netflix, винаги можете да го направите, когато създавате абонамент, като изберете режим на споделяне (вж. изображението по-долу).

Старият метод на споделяне е показан в синьо, а новият – в зелено.

Ако абонаментът ви е засегнат от новия модел :

Изберете новия режим на споделяне в зависимост от пакета:

  • Netflix Premium + 2 абоната,
  • Netflix Standard + 1 абонат,

Добрата новина е, че споделянето на акаунти е още по-просто.

Как работи?

  1. Купете опция “Допълнителен абонат”.
  2. Поканете допълнителния си абонат.
  3. Допълнителният абонат създава акаунт и го използва, за да гледа Netflix.

Ако искате да научите повече за новата абонаментна система на Netflix, прочетете статията на Netflix по темата.

Как да продължите да се наслаждавате на Netflix на телевизора си

Ако имате проблеми с гледането на Netflix на телевизора си, написахме статия за това.

Смятате ли, че новата тарифа е твърде висока?

Няма да сте единствените, а нашите потребители вече няколко месеца предпочитат други услуги за стрийминг.

Ако не можете да намерите това, което търсите в Netflix, имаме над 375 други услуги включително много услуги за видео по заявка, като Amazon Prime Video, HBO, Disney +, Paramount и много други.

Categorized in: