Έχετε αποφασίσει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix αλλά δεν ξέρετε πώς; Μην ανησυχείτε, θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να ακυρώσετε εύκολα τη συνδρομή σας. Και έχουμε μια πρόταση για εσάς: γιατί να μην επιλέξετε μια ακόμη πιο κερδοφόρα λύση, μοιράζοντας τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες στον ιστότοπο Sharesub;

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix: Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix.
  2. Πηγαίνετε στην ενότητα συνδρομές: Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τον οδοντωτό τροχό στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Επιλέξτε “Λογαριασμός” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα συνδρομών.
  3. Επιλέξτε “Ακύρωση συνδρομής”: Στην ενότητα συνδρομές, κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση συνδρομής” για να ξεκινήσει η διαδικασία ακύρωσης.
  4. Επιβεβαίωση ακύρωσης: Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας επιλέγοντας έναν λόγο ακύρωσης. Κάντε κλικ στο “Ακύρωση συνδρομής” για άλλη μια φορά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής σας αντί να την ακυρώσετε 💡

Η ακύρωση της συνδρομής σας στο Netflix είναι εύκολη υπόθεση, αλλά γιατί να μην επιλέξετε μια ακόμη πιο αποδοτική λύση, μοιράζοντας τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες στον ιστότοπο Sharesub; Όχι μόνο μειώνετε το κόστος της συνδρομής σας κατά σχεδόν 75%, αλλά συνεχίζετε να την απολαμβάνετε σε ένα κλάσμα της τιμής. Αυτός ο ιστότοπος θα σας επιτρέψει να βρείτε συν-συνδρομητές και να συλλέγετε αυτόματα τις οικονομικές τους συνεισφορές κάθε μήνα.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας:

  1. Μειώστε το κόστος σας: Μοιράζοντας τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες στο Sharesub, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας πληρώνοντας μόνο για τον αριθμό των προφίλ που χρησιμοποιείτε.
  2. Σε ένα πρόγραμμα Netflix Premium, μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματα από 3 έως 4 προφίλ, ανάλογα με τη χρήση σας, δηλαδή περισσότερα από 13 ευρώ το μήνα.
  3. Χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα: Η Sharesub είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα που διασφαλίζει την ασφάλεια των πληροφοριών και των συναλλαγών σας. Εξασφαλίζει ότι όλη η ανταλλαγή συνδρομών γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και χρησιμοποιεί μια χρηματοοικονομική υπηρεσία που ρυθμίζεται από το ACPR.

Πώς ακυρώνετε τη συνδρομή σας στο τηλέφωνο;

– Από ένα iPhone

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή “Netflix”

2. Επιλέξτε ένα προφίλ και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε “Λογαριασμός”.

4. Στην ενότητα “Συνδρομή και τιμολόγηση”, κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση συνδρομής”.

5. Επιβεβαίωση

– Από ένα Android

Επαναλάβετε τα ίδια βήματα όπως και για το iPhone.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή “Netflix”

2. Επιλέξτε ένα προφίλ και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε “Λογαριασμός”.

4. Στην ενότητα “Συνδρομή και τιμολόγηση”, κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση συνδρομής”.

5. Επιβεβαίωση