Είστε περίεργοι για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα; Μην πανικοβάλλεστε, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει και θα σας δείξει πώς να αλλάξετε τη γλώσσα και τους υπότιτλους στο Netflix.

Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα και τους υπότιτλους στο Netflix

Για να ρυθμίσετε τη γλώσσα ήχου ή τους υπότιτλους των αγαπημένων σας προγραμμάτων στο Netflix, ξεκινήστε επιλέγοντας την ταινία ή τη σειρά που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή, προχωρήστε ως εξής:

  1. ΒΗΜΑ 1:

    Πρόσβαση στο μενού επιλογών αναπαραγωγής. Η πρόσβαση σε αυτό το μενού γίνεται συνήθως κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει έναν διάλογο ή ρυθμίσεις και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης ή σε μια γωνία.

  2. ΒΗΜΑ 2:

    Επιλέξτε την επιλογή “Ήχος και υπότιτλοι”. Θα εμφανιστεί μια αναπτυσσόμενη λίστα, η οποία θα εμφανίζει τις διάφορες γλώσσες που είναι διαθέσιμες για τον ήχο και τους υπότιτλους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι διαθέσιμες όλες οι γλώσσες για όλο το περιεχόμενο. Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τις συμφωνίες διανομής που ισχύουν σε κάθε περιοχή και το μέσο που χρησιμοποιείται (υπολογιστής, τηλεόραση, κινητό). Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις διαθέσιμες επιλογές για το περιεχόμενο που παρακολουθείτε.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία προβολής ανάλογα με τις γλωσσικές σας προτιμήσεις ή τις ανάγκες σας για υποτιτλισμό.

Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα σε κινητά, υπολογιστές και Smart TV

Η μέθοδος ρύθμισης της γλώσσας στις διάφορες συσκευές διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε κινητό, υπολογιστή ή έξυπνη τηλεόραση.

  • Σε κινητά και υπολογιστές: Κατά την προβολή περιεχομένου, απλά αγγίξτε την οθόνη για να εμφανιστούν οι επιλογές αναπαραγωγής. Θα δείτε ένα εικονίδιο σε σχήμα διαλόγου ή παραμέτρων, το οποίο βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος ή σε μια γωνία της οθόνης. Επιλέξτε αυτό το εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ήχος και υπότιτλοι” για να αλλάξετε τη γλώσσα ή να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους.
  • Σε Smart TV και συνδεδεμένες συσκευές: Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ίδιες επιλογές. Πατήστε το κουμπί “OK” ή “Select” όταν βρίσκεστε σε ένα πρόγραμμα για να εμφανιστεί το μενού αναπαραγωγής. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο εικονίδιο ρυθμίσεων και επιλέξτε “Ήχος και υπότιτλοι”.
  • Στο Apple TV: Η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική. Ξεκινήστε την αναπαραγωγή του περιεχομένου και πατήστε το βέλος επάνω στο τηλεχειριστήριο του Apple TV. Αυτό θα ανοίξει ένα μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, όπου μπορείτε να επιλέξετε ‘Ήχος και υπότιτλοι’ για να κάνετε τις ρυθμίσεις σας.

Αυτά τα βήματα σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε την εμπειρία προβολής σας ανάλογα με τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα ή τις προτιμήσεις σας για υποτιτλισμό.

Προσαρμογή υποτίτλων

Είναι εύκολο να προσαρμόσετε τους υπότιτλους στο Netflix στις προτιμήσεις σας. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος και το στυλ των υποτίτλων απευθείας από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix και επιλέξτε το προφίλ σας.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα “Λογαριασμός” στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το εικονίδιο του προφίλ σας.
  3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα στην ενότητα “Προφίλ και γονικός έλεγχος” και επιλέξτε το προφίλ για το οποίο θέλετε να αλλάξετε τους υπότιτλους.
  4. Κάντε κλικ στο “Εμφάνιση υποτίτλων”. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, το χρώμα, τη σκιά και το φόντο των υπότιτλων.

Αυτές οι ρυθμίσεις θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία προβολής σας, ειδικά αν έχετε συγκεκριμένες προτιμήσεις ή απαιτήσεις ορατότητας. Μόλις πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας, αυτές θα ισχύουν για όλες τις συσκευές στις οποίες χρησιμοποιείτε το Netflix με το προφίλ σας.

Πώς η Sharesub μπορεί να συμπληρώσει την εμπειρία σας στο Netflix

Το Sharesub προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μεγιστοποίηση της συνδρομής σας στο Netflix, ειδικά αν σας αρέσει να εξερευνάτε περιεχόμενο σε διαφορετικές γλώσσες. Επιτρέποντας την κοινή χρήση των συνδρομών Netflix, το Sharesub μειώνει τα μηνιαία έξοδά σας, διατηρώντας παράλληλα την πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών σειρών και ταινιών. Αυτή η εξοικονόμηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για όσους χρησιμοποιούν τις πολύγλωσσες επιλογές του Netflix, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν διαφορετικούς πολιτισμούς και γλώσσες χωρίς να εγκαταλείψουν την άνεση του σαλονιού τους.

Συμμετέχοντας σε μια ομάδα κοινής χρήσης στο Sharesub, μπορείτε όχι μόνο να μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής, αλλά και να ανταλλάξετε συστάσεις και γλωσσικές ρυθμίσεις με άλλους χρήστες. Αυτό εμπλουτίζει την εμπειρία προβολής σας, εκθέτοντάς σας σε οπτικές γωνίες και επιλογές περιεχομένου που ίσως να μην είχατε σκεφτεί προηγουμένως. Έτσι, το Sharesub δεν σας εξοικονομεί απλώς χρήματα – σας ανοίγει την πόρτα σε μια πιο διαφορετική και εξατομικευμένη εμπειρία Netflix.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

1. Πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα του περιβάλλοντος εργασίας του Netflix στην τηλεόρασή μου;

Για να αλλάξετε τη γλώσσα διεπαφής στην τηλεόρασή σας, ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Netflix και επιλέγοντας το προφίλ σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις προφίλ και επιλέξτε “Γλώσσα”. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε από τις διαθέσιμες και θα ενημερωθεί αυτόματα στο περιβάλλον εργασίας σας.

2. Τι γίνεται αν η γλώσσα διεπαφής δεν αλλάζει αφού επιλέξω μια νέα γλώσσα;

Εάν η γλώσσα διεπαφής δεν ενημερώνεται, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας στο Netflix και να συνδεθείτε ξανά. Αυτή η ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση των ρυθμίσεων του προφίλ σας.

3. Μπορώ να έχω διαφορετικές γλώσσες για διαφορετικά προφίλ στον ίδιο λογαριασμό Netflix;

Ναι, το Netflix σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές γλωσσικές προτιμήσεις για κάθε προφίλ στον ίδιο λογαριασμό. Απλά αλλάξτε τη γλώσσα στις ρυθμίσεις για κάθε προφίλ.

4. Η αλλαγή της γλώσσας επηρεάζει τις συστάσεις περιεχομένου στο Netflix;

Ναι, η αλλαγή της γλώσσας του προφίλ σας μπορεί να επηρεάσει τις προτάσεις περιεχομένου που σας προσφέρει το Netflix, καθώς προσαρμόζει τις προτάσεις του ανάλογα με τις γλωσσικές και περιφερειακές προτιμήσεις.