Решили сте да прекратите абонамента си за Netflix, но не знаете как? Не се притеснявайте, ще ви покажем стъпка по стъпка как лесно да прекратите абонамента си. Имаме предложение за вас: защо не изберете още по-изгодно решение, като споделите абонамента си с други потребители на сайта Sharesub?

Как да отмените абонамента си за Netflix

  1. Влизане в акаунта ви в Netflix: За да отмените абонамента си, първо трябва да влезете в акаунта си в Netflix.
  2. Отидете в раздела за абонаменти: След като влезете в системата, щракнете върху иконата на зъбното колело в горния десен ъгъл на екрана. Изберете “Акаунт”, за да получите достъп до раздела за абонаменти.
  3. Изберете “Отмяна на абонамент”: В раздела за абонаменти кликнете върху “Отмяна на абонамент”, за да започнете процеса на отмяна.
  4. Потвърждаване на анулирането: Ще трябва да потвърдите избора си, като изберете причина за анулиране. Кликнете още веднъж върху “Cancel subscription”, за да завършите процеса.

Споделете цената на абонамента си, вместо да го прекратите 💡

Да прекратите абонамента си за Netflix е лесно, но защо да не изберете още по-икономично решение, като споделите абонамента си с други потребители в сайта Sharesub? Не само че намалявате разходите за абонамент с почти 75%, но и продължавате да се наслаждавате на него за част от цената. Този сайт ще ви позволи да намерите съавтори и автоматично да събирате техните финансови вноски всеки месец.

Силните страни на тази услуга:

  1. Намаляване на разходите: Като споделяте абонамента си с други потребители на Sharesub, можете да намалите разходите си за абонамент, като плащате само за броя на профилите, които използвате.
  2. При план Netflix Premium можете да си върнете парите от 3 до 4 профила в зависимост от потреблението, което е повече от 13 евро на месец.
  3. Използвате надеждна платформа: Sharesub е надеждна платформа, която гарантира сигурността на вашата информация и транзакции. Тя гарантира, че споделянето на всички абонаменти се извършва при пълна сигурност, и използва финансова услуга, регулирана от ACPR.

Как да прекратите телефонния си абонамент?

– От iPhone

1. Отидете в приложението “Netflix”

2. Изберете профил, след което натиснете иконата на профила в горния десен ъгъл.

3. Натиснете “Account”.

4. В “Абонамент и фактуриране” щракнете върху “Отказ от абонамент”.

5. Потвърдете

– От Android

Повторете същите стъпки като за iPhone.

1. Отидете в приложението “Netflix”

2. Изберете профил, след което натиснете иконата на профила в горния десен ъгъл.

3. Натиснете “Account”.

4. В “Абонамент и фактуриране” щракнете върху “Отказ от абонамент”.

5. Потвърдете

Categorized in: