Netflix е онлайн стрийминг услуга, която през последните години отбеляза бурен растеж. Той предлага филми, сериали, документални филми и други развлекателни програми. Въпреки това цената на абонамента може да варира значително в различните страни, по-специално в зависимост от разходите за живот. В тази статия ще разгледаме държавите, в които Netflix е най-евтин, и как можете да се възползвате максимално от него.

Къде е най-евтин Netflix?

Цените на Netflix в отделните държави варират значително. Например в САЩ, Франция и Германия месечният абонамент струва около 15 долара, а в Бразилия – около 9 долара.

Ето списък на държавите, в които цената на абонамента за Netflix е сред най-евтините:

  • Аржентина
  • Колумбия
  • Индия
  • Пакистан
  • Бразилия
  • Турция
  • Египет

Използване на VPN услуга за достъп до по-евтин абонамент за Netflix

Ако търсите по-достъпни начини да се наслаждавате на Netflix, може да помислите за използване на VPN услуга. Виртуалната частна мрежа ви позволява да скриете истинското си местоположение и да се свържете с интернет от друго място. Това означава, че можете да получите достъп до каталози от различни страни от уюта на собствения си дом. Например, ако сте в САЩ, можете да използвате VPN услуга, за да се свържете с интернет от сървър в Индия, което ще ви даде достъп до индийския каталог на Netflix.

Ако решите да използвате VPN услуга за достъп до Netflix, уверете се, че сте избрали надежден доставчик на VPN услуги.

Уверете се обаче, че сте избрали висококачествен доставчик на VPN услуги, за да избегнете всякакви проблеми. Изберете VPN услугата, която ви харесва, за да се наслаждавате на всичко, което Netflix предлага, на достъпна цена.

Споделяйте абонаментите си с хора от цял свят

Това означава, че можете да споделите абонамента си за Netflix с хора, които живеят в страни, където абонаментите са по-евтини, и да намалите разходите си за абонамент, без да се налага да управлявате абонаментите си, защото Sharesub прави това вместо вас. Предлагаме и сигурна система за плащане, за да избегнем всякакви проблеми с доверието между страните. След това можете да се наслаждавате на огромната библиотека на Netflix на много разумна цена и в същото време да се запознаете с нови хора със същите интереси в областта на развлеченията като вас.

Споделяне на Netflix със семейството и приятелите за намаляване на разходите

Има и друг начин да намалите разходите, свързани с използването на Netflix: да споделите абонамента си с други хора. Netflix Premium позволява на до четирима души да споделят един акаунт едновременно, което означава, че можете да споделите разходите за абонамент с приятелите или семейството си. Това може да ви осигури достъп до Netflix на по-ниска цена и същевременно достъп до няколко платформи за стрийминг на по-ниска цена.

Това може да бъде чудесен вариант за семейства или групи приятели, които искат да имат достъп до широк спектър от развлекателно съдържание на разумна цена. Нещо повече, като споделяте абонамента си, можете да откривате нови развлекателни програми и да споделяте мнението си с приятелите и семейството си.

Categorized in: