Το Netflix είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία streaming που γνωρίζει εκρηκτική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Προσφέρει ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα. Ωστόσο, το κόστος της συνδρομής μπορεί να διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα, ιδίως ανάλογα με το κόστος ζωής. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις χώρες στις οποίες το Netflix είναι φθηνότερο και πώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Πού είναι φθηνότερο το Netflix;

Οι τιμές του Netflix ανά χώρα διαφέρουν σημαντικά. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία, η μηνιαία συνδρομή κοστίζει περίπου 15 δολάρια, ενώ στη Βραζιλία κοστίζει περίπου 9 δολάρια.

Ακολουθεί ένας κατάλογος χωρών όπου η τιμή της συνδρομής Netflix είναι από τις φθηνότερες:

  • Αργεντινή
  • Κολομβία
  • Ινδία
  • Πακιστάν
  • Βραζιλία
  • Τουρκία
  • Αίγυπτος

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε φθηνότερη συνδρομή Netflix

Αν ψάχνετε για πιο προσιτούς τρόπους για να απολαύσετε το Netflix, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σας επιτρέπει να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία και να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από διαφορετική τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καταλόγους από διάφορες χώρες από την άνεση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο από έναν διακομιστή στην Ινδία, ο οποίος θα σας δώσει πρόσβαση στον ινδικό κατάλογο του Netflix.

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν αξιόπιστο πάροχο VPN.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν πάροχο VPN υψηλής ποιότητας για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Επιλέξτε το VPN που σας αρέσει για να απολαύσετε όλα όσα προσφέρει το Netflix σε προσιτή τιμή.

Μοιραστείτε τις συνδρομές σας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Netflix με άτομα που ζουν σε χώρες όπου οι συνδρομές είναι φθηνότερες και να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας χωρίς να χρειάζεται να διαχειρίζεστε τις συνδρομές σας, επειδή το Sharesub το κάνει για εσάς. Προσφέρουμε επίσης ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα εμπιστοσύνης μεταξύ των μερών. Μπορείτε έτσι να απολαύσετε την τεράστια βιβλιοθήκη του Netflix με πολύ λογικό κόστος και ταυτόχρονα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα ψυχαγωγίας με εσάς.

Μοιραστείτε το Netflix με την οικογένεια και τους φίλους σας για να μειώσετε το κόστος

Υπάρχει άλλος ένας τρόπος να μειώσετε το κόστος που συνδέεται με τη χρήση του Netflix: να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα άτομα. Το Netflix Premium επιτρέπει σε έως και τέσσερα άτομα να μοιράζονται ταυτόχρονα έναν ενιαίο λογαριασμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο Netflix με μειωμένο κόστος και, ταυτόχρονα, πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες streaming με χαμηλότερο κόστος.

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες ή ομάδες φίλων που θέλουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικού περιεχομένου με λογικό κόστος. Επιπλέον, με την κοινή χρήση της συνδρομής σας, μπορείτε να ανακαλύπτετε νέα ψυχαγωγικά προγράμματα και να μοιράζεστε τις απόψεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Categorized in: