Видяхте ли, че тази седмица са излезли нови серии, а не искате в понеделник колегите ви да ви разкажат за тях? 👀
Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт в Netflix сега!
Написахме тази статия, за да обясним как можете да създадете акаунт в Netflix стъпка по стъпка 😎

Стъпки за създаване на акаунт

В Android

За почитателите на Android абонирането за Netflix е детска игра. Започнете, като посетите netflix.com/signup от браузъра на смартфона си. Ако имате приложение Netflix, изтеглено от Google Play Store, можете да инициирате абонамента директно от приложението. Въпреки това, за да завършите процеса на регистрация, ще трябва да направите малко отклонения през уеб браузъра си, независимо дали използвате мобилен телефон или компютър. Просто създайте акаунта си, като въведете имейл адреса си и силна парола. След това изберете най-подходящия за вас план, въведете данните си за плащане и воала – светът на Netflix се отваря пред вас!

На компютър

За тези, които предпочитат по-големия екран на компютъра, отидете на netflix.com/signup. Процедурата е почти идентична с тази в Android: изберете плана си, създайте акаунт с имейл адрес и парола и въведете данните за плащане. Само с няколко кликвания сте готови да опознаете света на Netflix.

В iPhone, iPad или iPod Touch

Внимание на потребителите на устройства с iOS! Не можете да се абонирате чрез приложението Netflix. Отидете на netflix.com/signup през браузъра на вашето устройство. След като изберете плана си, създайте акаунта си и въведете данните за плащане. След това изтеглете приложението Netflix и влезте в него, за да започнете да гледате.

На Smart TV и стрийминг плейъри

За любителите на големия екран отворете приложението Netflix на своя Smart TV или стрийминг плейър. Ако не можете да намерите приложението, центърът за помощ на Netflix е на разположение, за да ви помогне. След като отворите приложението, често ще трябва да предоставите своя имейл адрес или телефонен номер, за да получите връзка за активиране по имейл или SMS. Следвайте тази връзка, за да изберете своя план, да създадете акаунт и да въведете данните си за плащане.

Върху кутията

И накрая, ако използвате декодер, можете да се регистрирате директно чрез приложението Netflix. Ако имате въпроси относно местоположението на приложението, обърнете се към центъра за помощ на Netflix. Процесът е подобен на този в другите платформи: изберете план, създайте акаунт и въведете данните си за плащане.

И ето го! С тези лесни стъпки, независимо дали сте с Android, компютър, iOS, Smart TV или кутия, имате всички ключове, от които се нуждаете, за да се потопите в огромната библиотека на Netflix. Пригответе пуканките, изберете си диван и се насладете на новия си свят на забавление.

Управление на сметки

Създаване на профили

Netflix е като шведска маса, в която можете да ядете всичко, но само любимите си сериали и филми. Добрата новина е, че можете да създадете профил за всеки любител на забавленията в дома си! Това е много лесно: след като влезете в профила си, кликнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл, след което върху “Управление на профили”. Тук можете да добавите нов профил. Дайте му име, изберете икона (защото така е по-забавно) и всичко е готово! Всеки профил е като малък личен остров в океана на Netflix със собствени препоръки и списъци за гледане. Така че няма повече спорове кой какво е гледал!

Управление на настройките на акаунта

Искате да промените настройката си, да промените абонаментния си план или просто да актуализирате електронната си поща? Netflix улеснява живота. Отидете в “Акаунт” под иконата на профила си. Тук можете да направите различни неща: да промените имейл адреса или паролата си, да актуализирате начина си на плащане или да промените абонаментния си план. Netflix предлага различни планове, всеки от които има своите предимства, така че изберете този, който най-добре отговаря на нуждите ви за гледане. И не забравяйте, че ако размислите, винаги можете да се върнете и да промените настройките си по всяко време. Това е красотата на Netflix – имате пълен контрол върху гледането на филми, без излишна суета и усложнения!

С тези съвети вече сте готови да навигирате в света на Netflix като професионалисти, независимо дали става въпрос за създаване на уникално пространство за всеки член на семейството ви или за коригиране на подробностите по абонамента ви. Насладете се на приключението си с Netflix!

Гледайте Netflix на различни устройства

Netflix е нещо като любимото ви кафе: на разположение навсякъде и по всяко време. Независимо дали сте на смартфон в движение, на компютър в офиса или седите пред Smart TV, Netflix ви следва. В зависимост от абонаментния си план можете дори да преминете от едно устройство на друго, без да губите мястото си в текущата серия. Планът Basic позволява гледане на един екран, а плановете Standard и Premium предлагат достъп до два или четири екрана едновременно. Така че независимо дали сте сами, или със семейството, винаги има начин да се насладите на любимото си съдържание!

Съвети за по-добър опит

За да превърнете сесията си в Netflix в истинско киноизживяване, ето няколко съвета:

  • Изтегляне за гледане офлайн: Не позволявайте на лоша връзка да провали вечерта ви. Изтеглете епизодите или филмите си предварително, за да им се наслаждавате без прекъсване.
  • Управление на субтитрите: Не сте почитатели на дублираната версия? Няма никакъв проблем. Активирайте субтитрите, за да гледате програмите си на оригиналния им език.
  • Персонализиране на звука: С опциите за звук изберете най-подходящия за вас запис, независимо дали е оригиналната версия, дублирана или дори с аудио описание.

Намаляване на разходите с Sharesub

А сега нека поговорим за спестяванията с Sharesub. Ако сте почитатели на Netflix, но не толкова на цените му, Sharesub е вашият съюзник. Тази платформа ви позволява законно да споделяте абонамента си за Netflix с други хора. Като се присъедините към съществуваща група за споделяне в Sharesub, можете да се възползвате от достъпа до Netflix на по-ниска цена. Това е интелигентен начин да се наслаждавате на любимото си съдържание, като същевременно намалите месечния си бюджет.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Мога ли да променя плана си за Netflix по всяко време?

Да, можете да промените абонаментния си план, когато пожелаете, в настройките на профила си.

2. Колко профила мога да създам в профила си в Netflix?

Netflix ви позволява да създадете до пет индивидуални профила за всеки акаунт.

3. Мога ли да изтегля сериали от Netflix, за да ги гледам офлайн?

Абсолютно! Можете да изтеглите избрани заглавия, които да гледате без връзка с интернет.

4. Как мога да споделя абонамента си за Netflix с други хора чрез Sharesub?

В Sharesub създайте споделяне “Netflix + абонати” и поканете приятели. След това Sharesub управлява разпределението и събирането на плащанията.

5. Достъпна ли е услугата Netflix на всички устройства?

Netflix е достъпна на голямо разнообразие от устройства, включително смартфони, таблети, компютри, Smart телевизори и някои конзоли за игри.

6. Какво се случва с моите препоръки, ако споделя профила си в Netflix?

Всеки профил в акаунта ви в Netflix има свои собствени препоръки въз основа на гледанията. Така че дори да споделите профила си, препоръките ви ще останат персонализирани за всеки профил.

Categorized in: