Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Netflix, μπορείτε να επιλέξετε το προφίλ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι σας παρέχει ένα ιστορικό των ταινιών και των σειρών που έχετε παρακολουθήσει, καθώς και εξατομικευμένες προτάσεις με βάση το ιστορικό προβολής σας. Το Netflix χρησιμοποιεί τα γούστα σας για να σας προσφέρει σειρές και ταινίες που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν!

Κάθε προφίλ είναι προσωπικό και μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 4 για όλα τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους και τους γείτονές σας. Σε κάθε προφίλ μπορείτε να ορίσετε έναν τετραψήφιο κωδικό PIN για να προστατεύσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, αν δεν θέλετε να λαμβάνετε υποδείξεις από τη μικρή σας αδελφή την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε 😉.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το προφίλ μου στο Netflix είναι ασφαλές;

Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Netflix, ένα μικρό λουκέτο κάτω από το προφίλ σας σημαίνει ότι θα πρέπει να εισαγάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

Πώς μπορώ να βάλω έναν κωδικό στο προφίλ μου στο Netflix;

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Netflix, στην ενότητα “Προφίλ και γονικός έλεγχος” μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προφίλ του λογαριασμού σας Netflix.

Όταν φτάσετε σε αυτό το τμήμα, κάνοντας κλικ στο Chevron στα δεξιά, θα μεταφερθείτε σε ένα πλήθος επιλογών που αφορούν το επιλεγμένο προφίλ.

Αν κάνετε κλικ στην επιλογή Τροποποίηση στη γραμμή “Κλείδωμα προφίλ”, μπορείτε να προσθέσετε έναν κωδικό PIN ή να τον τροποποιήσετε. Θα παρατηρήσετε ότι στην περίπτωσή μας ο κωδικός pin είναι ήδη ενεργοποιημένος στο προφίλ, επειδή αναφέρει “Ενεργοποιημένο” κάτω από την ενότητα.

Μόλις κάνετε κλικ στο “edit”, το Netflix θα σας ζητήσει να εισάγετε τον (κύριο) κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στη σελίδα κλειδώματος για το επιλεγμένο προφίλ.

Επιλέξτε το πλαίσιο “Απαιτείται κωδικός PIN για την πρόσβαση στο προφίλ Sharesub1” και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό PIN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την πρόσβαση στο προφίλ σας.

Στην περίπτωσή μας θα είναι “2508”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” και την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, θα πρέπει να εισαγάγετε τον τετραψήφιο κωδικό PIN που μόλις ορίσατε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο Netflix;

Είστε τώρα έτοιμοι να μοιραστείτε με ασφάλεια τον λογαριασμό σας στο Netflix και να αρχίσετε να εξοικονομείτε κατά μέσο όρο £300 💰.

https://www.sharesub.com/cms/fr/comment-partager-votre-compte-netflix-entre-amis/

Πώς διασφαλίζετε τις συνδρομές σας;

Συγκεντρώσαμε ένα σύνολο συμβουλών και βέλτιστων πρακτικών που μπορείτε να εφαρμόσετε, όπου είναι δυνατόν, για να προστατεύσετε όλους τους λογαριασμούς και τα δεδομένα σας, εκτός από την προστασία των προφίλ σας στο Netflix.